Search

Μεταγραφική “βόμβα” με Ασημάκη απο τον ΑΟ Σερρών! Επιστρέφει “σπίτι” του ο πρώην Ασπιδαίος σέντερ

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Σερρών, που παρότι αγωνίζεται στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ κατάφερε να πείσει και να αποκτήσει τον πολύπειρο Σερραίο σέντερ, Γιώργο Ασημάκη.

Ο 33χρονος πρώην σέντερ της Ασπίδας ουσιαστικά επιστρέφει “σπίτι” του, μια και μιλάμε για την ομάδα στην οποία έχει συνεισφορά τα τελευταία χρόνια ως παράγοντας και ιδιαίτερα σημαντική συμβολή στο κομμάτι των Ακαδημιών του συλλόγου.

Όπως τονίζει και το  serresbasket, πρόκειται αναμφισβήτητα για μια απο  τις πιο ηχηρές κινήσεις για τα επίπεδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, που μετά την παρουσία πέρσι του ξανθιώτη Χάρη Βοϊβατόπουλου φαίνεται πως αποκτά ξανά την αίγλη της με μεγάλα ονόματα του χώρου να μην έχουν πρόβλημα να αγωνιστούν σε αυτήν, και αναμφισβήτητα αλλάζει επίπεδο στην ομάδα των Σερρών που με έναν τέτοιο παίκτη στο δυναμικό της μοιάζει αρκετά ισχυρή.

Θυμίζουμε πως πέρα απο την περσινή πορεία του στην Ασπίδα Ξάνθης, οπού αναδείχτηκε τρίτος σκόρερ της ομάδας με 337 πόντους, ο Ασημάκης έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των ΑΕΣ, Ορφέα Νέου Σκοπού, Αίαντα Ευόσμου και του Πιερικού/Αρχέλαου Κατερίνης. Ενώ αποτελεί και έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ(7ος) όλων των εποχών στην Β’ κατηγορία.

 

Share it