Search

Γκολ και θέαμα στο φιλικό ξεμούδιασμα του Ορφέα Ξάνθης με τον αήττητο στα φιλικά Ηρακλή Ζυγού!

Την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνατότητες τους είχαν Ορφέας Ξάνθης και Ηρακλής Ζυγού, με την ομάδα του Ορφέα να έχει αρκετές απουσίες με τον Μπάμπη Χατζημεστή να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ στα προηγούμενα ματς, ενώ για την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη ήταν μια καλή ευκαιρία να δει την αντίδραση των παικτών του απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Το παιχνίδι που έγινε στην Λευκόπετρα ήταν εξαιρετικό με τέσσερα πολύ όμορφα τέρματα και καλό θέαμα με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς ισόπαλες με 2-2. Η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που προέρχεται  απο συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρις τα τέρματα των Πασχαλάκη και Βασίλη Καραγκιόζη με την ομάδα του Ζυγού να καταφέρνει να αποφύγει την ήττα με δύο εξαιρετικά τέρματα των Μυγγίδη και Ζοσιμίδη.

Αμφότερες οι ομάδες διατήρησαν το αήττητο στα φιλικά τους παιχνίδια, με τον Ορφέα Ξάνθης μετά απο 7 φιλικά παιχνίδια να μετρά 4 νίκες(με Μαγικό, Ασπίδα, Κ20 Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών) και 3 ισοπαλίες(με Κ20 Ξάνθης, Δόξα Σιδηροχωρίου και Ζυγό)  με το επόμενο τεστ για τον Ορφέα να είναι την Κυριακή κόντρα στην ΑΕ Διδυμοτείχου. Ενώ η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού μετά απο 6 φιλικά παιχνίδια μετρά 2 νίκες(με Πανιώνιο Ξεριάς και ΑΟ Βιστωνίδα) και 4 ισοπαλίες(με Θαλασσιά, Κ17 Ξάνθης, Εχίνο και Ορφέα) ενώ ακολουθεί ακόμη ένα πολύ δυνατό την Κυριακή απέναντι στον Άρη Αβάτου στον Ζυγό.

Ο κόουτς Γιάννης Δημητριάδης για τον Ηρακλή Ζυγού ξεκίνησε το ματς με τους: Ρούσσο, Δημητριάδη, Μπάτζιο Π., Κελέση, Κριεζή Π., Ευθυμιάδη, Ψαρόπουλο, Κριεζή Γ., Κτίστη, Ζοσιμίδη, Πανταζίδη. Ενώ έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Αρσενίου, Μπάτζιος Δ., Ξουπλίδης, Μπαργκάν, Κοψαλίδης, Χατζούδης, Μυγγίδης, Χασιώτης.

Για την ομάδα του Ορφέα ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκίνησε με τους: Αθανασίου, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσα, Μακράκη, Χατζηπαππά, Μαυρόπουλο, Τορομανίδη, Καραγκιόζη Β., Καραγκιόζη Γ., Πασχαλάκη, Λαζαρίδη. Ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Καλλίδης, Μεκερά, Τσιλιγγίρης και Κουτσογιάννης

Share it