Search

Έμεινε όρθια στο Μπρίζ η ΑΕΚ του Μάνταλου που κρατά την τύχη στα χέρια της!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η ΑΕΚ! Αν και έμεινε άδικα με 10 (και νωρίτερα δεν αξιοποίησε την υπεροχή της) η «Ένωση» άντεξε στο Μπριζ και με το ηρωικό 0-0 θα παίξει την πρόκριση σπίτι της. 

Παρόλο που της στράβωσε το ματς, η «Ένωση» έδειξε χαρακτήρα και μαζί με το ηρωικό 0-0 απέσπασε το δικαίωμα να παίξει στο ΟΑΚΑ την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η τραβηγμένη αποβολή του Λιβάγια στο 58’ απαγόρευσε στους «κιτρινόμαυρους» να συνεχίσουν την υπεροχή που είχαν ως τότε, ωστόσο το πάθος που έβγαλαν ως το τέλος τους επέτρεψε να προστατεύσουν το πολύτιμο αποτέλεσμα.  Εξαιρετική η τριάδα των στόπερ (Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς), αλάνθαστος ο Μπακάκης και καθοριστική η συμβολή του Χριστοδουλόπουλου στο να φύγει αλώβητη η ομάδα του Χιμένεθ από το Βέλγιο.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (Ιβάν Λέκο): Χόρβαθ, Σίμονς, Βόσεν, Παλάσιος (72’ Ρεφαέλοφ), Λιμπόμπ, Βανάκεν, Ντένσβιλ, Βόρμερ, Νακαμπά, Ντένις (80’ Ντιαμπί), Μεσέλ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες (86’ Αϊντάρεβιτς), Γαλανόπουλος, Μάνταλος (73’ Γιόχανσον), Κλωναρίδης (58’ Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια

Share it