Search

Βρέθηκε η λύση, κανονικά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης ο Νέστος Κύρνου!

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή εξασφαλίστηκε η κανονική συμμετοχή του Νέστου Κύρνου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Μουμίν Χαλίτογλου μετά απο μεγάλο αγώνα με την κομβική συμβολή του Δήμου Τοπείρου, οπού είναι Αντιδήμαρχος, και φυσικά του Δημάρχου βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι η ομάδα του Νέστου κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα και έτσι  να αποφευχθούν πιθανές αλλαγές που θα έφερναν ντόμινο εξελίξεων στην Ένωση.

Έτσι με αυτή την ευχάριστη εξέλιξη στην ομάδα του Κύρνου τρέχουν και τα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας, με τον Πρόεδρο μάλιστα να πληρώνει ο ίδιος όλο το ποσό του χρέους της ομάδας ώστε να μπορούν να γίνουν μεταγραφές αλλά και να αποχωρήσουν ομαλά τα παιδιά που θα συνεχίσουν σε άλλες ομάδες. Έτσι ο Μουμίν Χαλίτογλου μαζί με τον προπονητή της ομάδας Τάσο Κελλίδη ξεκινούν εκ νέου τον σχεδιασμό με τις μεταγραφές που θα γίνουν, την έναρξη της προετοιμασίας για την συμμετοχή στο Κύπελλο, με τα ματς που θα γίνουν περισσότερο να έχουν ρόλο φιλικών, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 24 Σεπτεμβρίου.

 

Share it