Search

Photos: Φιλική νίκη του Ορφέα Ξάνθης επί της ανέτοιμης αλλά με θετικά δείγματα Δόξας Προσκυνητών

Παρά τις αρκετές απουσίες η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης πραγματοποίησε ακόμη μια μεστή εμφάνιση σε φιλικό της παιχνίδι, δείχνοντας σαφώς πιο έτοιμη στο 6ο φιλικό της παιχνίδι απέναντι στην Δόξα Προσκυνητών που έδωσε το πρώτο της, με την ομάδα της Ξάνθης να κερδίζει με 4-1.

Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Λευκόπετρας ήταν αρκετά ισορροπημένο μέχρι το 40′ με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους, με τον Ορφέα να έχει  δύο χαμένα τετ-α-τετ και την Δόξα ένα ακυρωθέν τέρμα. Απο το 40′ όμως μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους το ξέσπασμα της ομάδας του Ορφέα τους έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων! με τους ξανθιώτες να ανοίγουν το σκορ με τον Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού και εν συνεχεία δύο τέρματα του Μουμίνογλου Τουγιάλ διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και με αρκετές αλλαγές και για τις δύο ομάδες, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με λίγες καλές στιγμές όμως παρόλα αυτά είχαμε δύο τέρματα και ένα χαμένο πέναλτι. Ο Λαζαρίδης στο 70′ έκανε με ωραία λόμπα το 4-0, για να μειώσει για την Δόξα ο Βιόπουλος με σουτ στο 79′. Μάλιστα ο Βιόπουλος είχε την ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Για ακόμη ένα φιλικό ο Ορφέας έδειξε σημαντική βελτίωση και προσαρμοστικότητα ακόμη και με σημαντικές απουσίες, ενώ η ομάδα της Δόξας για πρώτο τέστ έδειξε αρκετά θετικά δείγματα γραφής. Επόμενο τέστ για τον Ορφέα Ξάνθης την Πέμπτη στο γήπεδο  της Λευκόπετρας κόντρα στον Ηρακλή Ζυγού, ενώ για την ομάδα των Προσκυνητών ακολουθεί το παιχνίδι με το Νέστο στην Χρυσούπολη το Σάββατο 19 Αυγούστου.

Για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή ξεκίνησαν οι: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου, Χαλίλ Ιμπράμ, Χίντ Ιμέρ.Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Καλλίδης, Καρκατζάνης, Λαζαρίδης, Μεκερά, Χατζηπαππάς.

Για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ξεκίνησαν οι: Περτσάς, Ξενοδοχίδης Γ., Ζουμπιάδης, Φαρμάκης, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Δραγανίδης, Γιαννακιτσίδης, Βιόπουλος, Κλης, Παπαρούνας. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Ξενοδοχίδης Ηλ., Βουλγαρίδης, Αχμέτ Φουρκάν, Κατσαρός, Περσίδης, Καραγιαννίδης, Βελή Χακάν,  Αχμέτ Σαμέτ.

Share it