Search

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ανανεωμένου σε όλα τα επίπεδα Εθνικού (photos)

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και με τους παίκτες που ήταν στην πρώτη ομάδα την περσινή μεταβατική χρονιά, άρχισε η προετοιμασία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ενόψει της νέας σεζόν.

Σάκης Παπαράδης και Μιχάλης Φλώρος έδιναν τις οδηγίες και οι παίκτες τις ακολουθούσαν με ευλάβια, με την πρώτη και την δεύτερη ομάδα να προπονούνται μαζί. Την Β ‘ ομάδα του Εθνικού η οποία φέτος δεν θα αποτελείται μόνο από ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, αλλά και από έμπειρους όπως οι Δημήτρης Ζηνολίδης και Νίκος Νεανίδης, θα έχει υπό την εποπτία του ο πρώην τεχνικός του ΑΛΕΞ Βαγγέλης Καραπαναγιώτου. Το τεχνικό τιμ συμπληρώνουν ο γυμναστής Κώστας Σταυρουλάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Τσίπτσιος.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας έγινε στο προπονητικό κέντρο του Εθνικό, το «Κώστας Χριστοφορίδης» (πρώην Μαρακανά) και διήρκησε 1,5 ώρα.

Παρόντες στην «πρώτη» του Εθνικού ήταν ο πρόεδρος όλου του συλλόγου Αυγερινός Μεσινέζης, ο γενικός αρχηγός Κώστας Λιάσκος και ο εκτελεστικός διευθυντής Γιώργος Σαριαννίδης.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

Σε επόμενη ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Μιχάλη Φλώρου στο SportsAddict.

Share it