Search

Διπλή διάκριση για την Βάλια Σαμαρά του Πανθρακικού στο “KILKIS CUP”!

Άνοιξε τα τενιστικά της φτερά και πετά από επιτυχία σε επιτυχία η Βάλια Σαμαρά. Μετά το Καβαντάρστι των Σκοπίων ήρθαν νέες διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, αυτή τη φορά στην ενδοχώρα. Με την νεαρή Κομοτηναία τενίστρια να διακρίνεται στο KILKIS CUP 2017.

Η αθλήτρια του Πανθρακικού Ο.Α. Κομοτηνής, συμμετείχε σε μονά και διπλά στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των δεκαέξι (16) χρόνων. Η δεκατετράχρονη Βάλια, μετά από καταπληκτικές εμφανίσεις, κατάφερε να φτάσει στον τελικό και στα μονά και στα διπλά, χαράζοντας το δικό της μονοπάτι στο δρόμο του αγωνιστικού τένις.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η thrakikiagora, στα μονά ηττήθηκε από την επικρατούσα του τουρνουά Ρουμάνα αθλήτρια Ana Maria Daniela Dinu. Στα διπλά, με συμπαίκτρια τη Μωϋσιάδου Στεφανία από τον Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ίφιττος, ο τραυματισμός της Στεφανίας πριν το παιχνίδι τις στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρωτιά.

Κιλκίς Διπλά

“Οι νέες επιτυχίες της Βάλιας αναδεικνύουν την ίδια, το Σύλλογο μας, την πόλη μας και τη χώρα μας. Ελπίζουμε η νέα προπονητική χρονιά του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης Κομοτηνής, που ξεκινά στις 01/09/2017, να πραγματοποιηθεί σε ανανεωμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Πληροφορούμαστε πως το Δ.Σ. του Πανθρακικού Εθνικού Σταδίου Κομοτηνής, πασχίζει πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζουμε οι προσπάθειες αυτές να ευοδωθούν έγκαιρα” τονίζεται σε ανακοίνωση του Π.Ο.Α.Κ.

Share it