Search

Άλλαξε ημέρα το φιλικό του Άρη Αβάτου με την Αναγέννηση Θαλασσιάς! Πως διαμορφώνεται το μενού των φιλικών για τους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ξάνθης

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 16 Αυγούστου, μεταξύ της Αναγέννησης Θαλασσιάς και του Άρη Αβάτου μετά απο αίτημα της ομάδα της Θαλασσιάς, με το φιλικό να μεταφέρεται πιθανότητα για τις 30 Αυγούστου ανάλογα φυσικά και με την κλήρωση του Κυπέλλου Ξάνθης.

Έτσι οι παίκτες της περσινής Κυπελλούχου και εκ των εκπροσώπων της ΕΠΣ Ξάνθης στην Γ’ Εθνική, ομάδα του Άρη Αβάτου, θα έχουν λίγες παραπάνω ημέρες χαλαρότητας μετά τον 15 Αύγουστο, με το επόμενο φιλικό τεστ για τον νταμπλούχο Ξάνθης να είναι την Κυριακή 20 Αυγούστου με τον Ηρακλή Ζυγού στο γήπεδο του Ζυγού. Θυμίζουμε πως μετά το Ζυγό η ομάδα του Αβάτου θα αγωνιστεί στο Σιδηροχώρι κόντρα στην Δόξα(23/8) για να ακολουθήσουν τα δύο φιλικά με την Δόξα Δράμας(27/8 και 3/9) αλλά και αυτό  με τον Βρασίδα στη Νέα Πέραμο στις 6 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια στην ομάδα του Αβάτου μετά τις εξελίξεις με την κατάργηση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής θα περιμένουν να δουν ποια θα είναι η κλήρωση τους στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ξάνθης και αναλόγως θα πράξουν για την διεξαγωγή του δυνατού φιλικό με τη Δόξα Δράμας αλλά και ενδεχόμενων αλλαγών με βάση το πρόγραμμα του Κυπέλλου για τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Απο την άλλη μεριά η περσινή φιναλίστ του Κυπέλλου Ξάνθης Αναγέννηση Θαλασσιάς θα αγωνιστεί την Παρασκευή κόντρα στον Απόλλων Διομήδειας, και εν συνεχεία έχει μπροστά της το φιλικό με την Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη την Τρίτη 22 Αυγούστου, ενώ όπως και το Άβατο έτσι και η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη θα περιμένει την κλήρωση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης για να αποφασιστεί αν θα κλειστεί και άλλο φιλικό η αν ομάδα της Αναγέννησης θα πάει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος με τα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Share it