Search

Τέλος καριέρας για τον Κύπριο πρώην παίκτη Ξάνθης, Πανθρακικού και Ασπίδας Χρήστο Χαραλάμπους!

Στα 35 του χρόνια ο Χρήστος Χαραλάμπους αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με τελευταίο σταθμό την Πάφος FC.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΛ, απ όπου τον απέκτησε το 2002 η Ξάνθη. Στην ομάδα της Ξάνθης δεν αγωνίστηκε καθόλου καθώς είχε σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός γηπέδου, ενώ εν συνεχεία για να πάρει παιχνίδια παραχωρείται δανεικός σε ομάδες της Δ’ Εθνικής όπως Ασπίδα Ξάνθης και το 2004 στον Πανθρακικό.

Το 2005 μένει ελεύθερος απο την Ξάνθη και επιστρέφει στην ΑΕΛ όμως ένα χρόνο αργότερα έρχεται η ώρα της επιστροφής στον Πανθρακικό με τον οποίο ζει μαγικές χρονιές ζώντας την πορεία των “πράσινων” προς την Super League, με τον Χαραλάμπους μέχρι και το 2009 να μετρά 79 συμμετοχές και 10 τέρματα με την φανέλα του Πανθρακικού.

Το 2009 επιστρέφει στην Κύπρο ξανά για χάρη της ΑΕΛ, ενώ ένα χρόνο αργότερα μετακομίζει στον Άρη Λεμεσού οπού αγωνίστηκε για 6 χρόνια ενώ πέρσι φόρεσε την φανέλα της Πάφος FC.

Ο 36χρονος (03-10-1981) ποδοσφαιριστής ανάρτησε μία φωτογραφία (σκίτσο) με κρεμασμένα παπούτσια (κεντρική φωτογραφία) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξεκίνησαν «βροχή» τα μηνύματα από φίλους του, συμπαίκτες του, αλλά και αντιπάλων, δείχνοντας του την εκτίμηση τους και τον σεβασμό προς όλα αυτά που πρόσφερε στα κυπριακά γήπεδα ο Χρίστος Χαραλάμπους.

Ήδη, έχει αποφασίσει τη νέα σελίδα στην καριέρα του.  Θα επιστρέψει τις τάξεις της ΑΕΛ, εκεί όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.  Θα αναλάβει πόστο στις ακαδημίες των γαλαζοκιτρίνων.  Συγκεκριμένα, θα είναι υπεύθυνος των ομάδων των ακαδημιών της ΑΕΛ Grassroots από 5 εώς 12 ετών.

Share it