Search

Πήρε δανεικό απο τον ΠΑΟΚ πριν την πρεμιέρα με την Ξάνθη στα Πηγάδια η Λαμία!

Παίκτης της Λαμίας είναι και τυπικά ο Νίκος Μελίσσας. Ο 24χρονος Μακεδόνας γκολκίπερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και πλέον η ομάδα της Φθιώτιδας “θωρακίστηκε” στα γκολπόστ, αφού εκεί υπάρχουν και οι Βαγγέλης Πίτκας και Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Μελίσσας, που πήγε στους νεοφώτιστους ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έπαιζε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στη Σπάρτη, καταγράφοντας 26 συμμετοχές (οι 3 στο Κύπελλο). Με τον Δικέφαλο του Βορρά είχε παίξει σε πέντε ματς τη σεζόν 2015-2016, τα 2 για το πρωτάθλημα της Super League και τα 3 στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Μελλίσα με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, για ένα χρόνο”.

Αυτή είναι η 14η μεταγραφή για την αντίπαλο της Ξάνθης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League(19/8, 19:15), Λαμία. Έχουν προηγηθεί οι Πατρίκ Βουό (ΟΦΗ), Ματέι Ποντλόγκαρ (Τσέλιε), Νόε Ακόστα (ΠΑΣ Γιάννινα), Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος (ΑΕΚ, δανεικός), Μιχάλης Φράγκος (Σπάρτη), Ηλίας Τσέλιος (ΑΕΚ, δανεικός), Χρήστος Κουκόλης (Αγροτικός Αστέρας), Δημήτρης Κουτρουμάνος (Παναιτωλικός), Σάκης Παντελιάδης (Ομόνοια), Μαρκ Ασίγκμπα (Βέροια) και Νίκος Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Πίτι (ΑΕΛ Λεμεσού), Παναγιώτης Λινάρδος (Βέροια).

Share it