Search

Αγιασμός και επίσκεψη έκπληξη απο την Γερμανία για την Ασπίδα Ξάνθης που ανεβάζει στροφές

Μια γεμάτη εβδομάδα ήταν αυτή που πέρασε για την Ασπίδα Ξάνθης, με την ομάδα του Χρήστου Σαμαρά να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου αρχικά με τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και εν συνεχεία με αυτά του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα της Ασπίδας πέρα απο το φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ) οπού είχε εξαιρετική παρουσία απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο την ίδια ημέρα πραγματοποίησε και τον αγιασμό της, παρουσία σύσσωμης της διοίκησης και των μελών της ομάδας με τις ευχές όλων η φετινή χρονιά να επαναφέρει τον ιστορικό σύλλογο της Ξάνθης στους τίτλους.

Ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Σαμαρά καθώς τον επισκέφτηκε ένας πρώην συμπαίκτης του  απο την Στάλ Μπράντενμπουργκ, με τον Λάρς Μπάουερ να δίνει το παρών και στην προπόνηση της Ασπίδας Ξάνθης παρακολουθώντας τον τρόπο δουλειάς του πρώην συμπαίκτη του στην Γερμανική ομάδα.

Πλέον η ομάδα της Ασπίδας στρέφει την προσοχή της στην τελευταία εβδομάδα πριν την εκκίνηση της χρονιάς και τα ματς του Κυπέλλου στις 26 Αυγούστου, με την ομάδα της Ασπίδας να έχει μπροστά της δύο δυνατά φιλικά. Αρχικά την Πέμπτη απέναντι στην Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη στα Πηγάδια και εν συνεχεία το Σάββατο στο ΔΑΚ κόντρα στον Απόλλων Ξάνθης.

Share it