Search

Photos: Με νέο γυμναστή αρκετά νεανικό πρόσωπο η νέα Δόξα Μυρωδάτου που ξεκίνησε δυναμικά με νίκη στο πρώτο τέστ!

Με αρκετά νεανικό πρόσωπο και μεγάλο αγώνα απο τα μέλη της ομάδας(διοίκηση, παίκτες) η Δόξα Μυρωδάτου όχι μόνο να κατέβει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά να το κάνει δείχνοντας μια νέα εικόνα σαφώς πιο βελτιωμένη για τον σύλλογο.

Απο τις πρώτες κιόλας κινήσεις ήταν να δοθούν τα “κλειδιά” του συλλόγου σε παιδιά που έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη της για την Δόξα, με τους Τερζάκη και Κουντουρά να έχουν ρόλο παικτών-προπονητών βοηθώντας και σε πολλά ακόμη ζητήματα του συλλόγου. Παράλληλα η ομάδα που όπως και πέρσι έτσι και φέτος ακόμη περισσότερο αποτελείται απο πολλά νεαρά παιδιά του Μυρωδάτου αλλά και των γύρω χωριών, ενώ η ομάδα απέκτησε και γυμναστή με τον Πέτρο Δρασκέλη να αναλαμβάνει την εκγύμναση της ομάδας.

Μάλιστα απο το πρώτο κιόλας φιλικό της ομάδας κόντρα στην Ασπίδα Πηγαδίων, η εικόνα που έβγαλε η Δόξα Μυρωδάτου μόνο ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον του συλλόγου μπορεί να βγάζει, με την Δόξα να κερδίζει με 4-0 χάρις τα τέρματα των Γλέα, Κυριάκου, Τερζάκη και Καρακώστα. Επόμενο φιλικό τεστ για την ομάδα του Μυρωδάτου την Τετάρτη στην Ξεριά Καβάλας κόντρα στον τοπικό Πανιώνιο.

Ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει και στην κίνηση της επιχείρησης του Στράτου Σερραίου που προσέφερε στην ομάδα της εμφανίσεις της νέας χρονιάς!

Share it