Search

Πρώτη “κούπα” για Μελισσόπουλο με την φανέλα του Ηρόδοτου! Πρωτιά στο 13ο «Μαρκομιχελάκειο»

Ο Ηρόδοτος του ξανθιώτη μεσοεπιθετικού, Αλέξανδρου Μελισσόπουλου, αναδείχθηκε νικητής στο 13ο «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά που διοργάνωσε ο Γιούχτας, έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία και τελική συγκομιδή τεσσάρων βαθμών. Δεύτεροι οι διοργανωτές που έφεραν δύο ισοπαλίες, ενώ τελευταίος ο ΠΟΑ που είχε μία ισοπαλία και μία ήττα. 

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη χρονικά, αυτό ανάμεσα στον διοργανωτή Γιούχτα και την ομάδα του Ηροδότου, δεν αναδείχθηκε νικητής, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ότι δεν πέτυχε βέβαια στο πρώτο παιχνίδι ο Ηρόδοτος, το πέτυχε στο δεύτερο, όπου αντιμετώπισε τον ΠΟΑ και επικρατώντας με 1-0 με σκόρερ τον Φραγκουλάκη με εύστοχο πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Μωραϊτης και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς. Στο τελευταίο παιχνίδι, Γιούχτας και ΠΟΑ αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Βασικός, και με καλή παρουσία, αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια της ομάδας του ο Αλέξης Μελισσόπουλος, με την ομάδα του Ηροδότου να ανεβάζει στροφές ενόψει της επιστροφής της στην Γ’ Εθνική κατηγορία με την ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη να στοχεύει σε πρωταγωνιστική πορεία.

Share it