Search

Photos: Νέα επιβλητική εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕ Ξάνθης!

Μετά την εντυπωσιακή εξάρα επί του Πανιώνιου Νέας Ξεριάς ο Απόλλων Ξάνθης προσέθεσε ακόμη μια επιβλητική εμφάνιση καταφέρνοντας να επικρατήσει με 4-1 επί της ΑΕ Ξάνθης σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η εικόνα του αγώνα στο πρώτο μέρος δεν μας προϊδέαζε για το τι θα ακολουθήσει , με το πρώτο μέρος να είναι ισορροπημένο με καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν με τον Απόλλωνα να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Δουμπενίδη με τους παίκτες της ΑΕ Ξάνθης να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν χάρις σε τέρμα ενός υπο δοκιμή ποδοσφαιριστή.

Στο δεύτερο μέρος και με αρκετές αλλαγές να έχουν γίνει, ο Απόλλων κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Σελβίδη, που έσπευσε να αφιερώσει στους διοικούντες της ομάδας Βλαδίμηρο και Ρόμπερτ Μαρκοσιάν,και ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί τέρμα του Κυρκούση για οφσάιντ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα του Απόλλωνα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και με ταχύτατες αντεπιθέσεις δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ΑΕ Ξάνθης, καταφέρνοντας μάλιστα δύο φορές με τον Βαχέ Μαρκοσιάν να βρει τον τρόπο να σκοράρει και να φτάσει στο εντυπωσιακό 4-1.

Παρότι δεν έχει κάνει πολλές μεταγραφικές κινήσεις η ομάδα του Απόλλωνα δείχνει πως συνεχίζει με την περσινή φορά απο την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 κατηγορία, βγάζοντας εξαιρετικά δείγματα στο γήπεδο. Βαριά ήττα που δεν λέει την αλήθεια για την ΑΕ Ξάνθης, με τον Χρήστο Μαλαδένη πάντως να μένει ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των πιτσιρικάδων της ομάδας με τον τεχνικό της ΑΕΞ πάντως να θέλει με τις κινήσεις που θα γίνουν της επόμενες ημέρες να βελτιώσει αισθητά την εικόνα της ομάδας.

Για την ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου ξεκίνησαν οι: Αραμπατζής, Κυρκούσης, Σελβίδης Χρ., Σελβίδης Γ., Ντζομιάδης, Ιωαννίδης, Γατσέλος, Σελβίδης Μ., Χότζα, Μπαζοίδης, Δουμπενίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Βίντος, Μαρκοσιάν Β., Ταχτσίδης, Κολγκιώνης και Φυλτανίδης.

Για την ΑΕ Ξάνθης το παιχνίδι ξεκίνησαν οι: Υπο δοκιμή τερματοφύλακας, Μαλαδένης Μ., Υπο δοκιμή(σκόρερ), Χιώτης, Τοπουζίδης, Μαλαδένης Β., Χατζηπατέρας, Ξανθόπουλος, Καρυπίδης, Μπάτζιος, Ραμαδάν Ταρκάν. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κίρτζαλη, Αρδλογλου, Μαλκότς, Μεμέτογλου, Μουσταφάογλου, Ομέρογλου και Φεράτογλου.

 

Share it