Search

Photos: Φιλική νίκη για τους Έφηβους της ΠΑΕ Ξάνθη κόντρα στον Άτλα Σελίνου

Φιλικών συνέχεια για την Κ17 της Ξάνθης που το απόγευμα του Σαββάτου υποδέχθηκε στα Πηγάδια τον Άτλα Σελίνου, με την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή να κερδίζει με 3-0.

Τα τέρματα για τους νικητές σημείωσαν οι Φάκης, Λεωντσάκος  στο πρώτο μέρος με τον Δημητριάδη να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο δεύτερο μέρος. Αρκετά καλή εικόνα παρά τις απουσίες που είχε άφησε ο Άτλας Σελίνου που ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς και ενόψει του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή ξεκίνησαν οι: Τασίδης, Μανίσογλου, Τενεκές, Ισμέτογλου, Τηλεβερίδης, Κιούπης, Πασσαλής, Γκατζόγιας, Λεωντσάκος, Φάκης, Κακουλίδης. Ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος οι: Τσιιτσεκίδης, Κωσταρέλης, Καφαλής, Κοτόπουλος, Γράβας, Θυμιάνης, Τσιεγγελίδης, Βουτσάς, Ποδάρας, Δημητριάδης και Τσιλιγγίρης.

Για τον Άτλα Σελίνου του Γιώργου Τζαρτάκη ξεκίνησαν οι: Πανίδης, Χατζόπουλος, Καλαμάρης Ν., Παπαευαγγέλου Π., Δαλακούρας, Ντανατσίδης, Παπαευαγγέλου Δ., Σαββόγλου, Αλβανίδης, Αδαμίδης, Πανόπουλος. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Θωμαίδης, Καλαμάρης Π., Τσιργιαννίδης, Κωνσταντινίδης, Καλαμάρης Ν.

Share it