Search

Στα “μαχαίρια” Football League και ΕΠΟ για την 18η ομάδα της κατηγορίας! Ελευσίνα θέλει η Λίγκα ομάδα Γ’ Εθνικής η ΕΠΟ!!!

Η πρόθεση της ΕΠΟ να ανεβάσει ομάδα από τη Γ’ Εθνική για να καλύψει το κενό στη Β’ Εθνική, δεν βρίσκει σύμφωνη τη Football League.

Στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής είχε αποφασιστεί είτε να διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα με 17 ομάδες, όσες δήλωσαν συμμετοχή, είτε να μείνει στην κατηγορία ο Πανελευσινιακός. Αυτή ήταν και η πρόταση που έστειλαν στην ΕΠΟ, ζητώντας άμεση απάντηση, λόγω της κλήρωσης του Κυπέλλου, που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (11/8).

Στην Ομοσπονδία ωστόσο όπως αναφέρει το liganews.gr, αποφάσισαν να εφαρμόσουν από φέτος το ανανεωμένο άρθρο του ΚΑΠ, περί κάλυψης των κενών θέσεων στη Football League από τους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής, γι’ αυτό και έστειλαν σχετική ενημέρωση την Τετάρτη (9/8) στις ενδιαφερόμενες ομάδες και τις Ενώσεις τους. Το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση, αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, με τον Πανελευσινιακό πάντως, να προτίθεται να κάνει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο έχοντας στο πλευρό του την Football League.

Τα γεγονότα σαφέστατα δεν αφήνουν ανεπηρέαστη και την Θράκη καθώς στους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής και μάλιστα με μεγάλες ελπίδες να ανέβει στην Β’ Εθνική, έχοντας στο πλευρό της την ΕΠΟ, είναι και η Δόξα Δράμας.

Share it