Search

Παραμονή στον Εθνικό και επίσημα για το Νίκο Παλέντζα!

Την παραμονή του Νίκου Παλέντζα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την οποία σας είχε ενημερώσει το SportsAddict από τις 4 Αυγούστου (θυμηθείτε εδώ), επισημοποίησε με ανακοίνωση του πριν λίγο το ΤΑΑ των Εβριτών.

Με τον «Παλέ» να συνεχίζει στην ομάδα ο Σάκης Μουστακίδης μπορεί να έχει ήσυχο το κεφάλι του για τη θέση του διαγωνίου καθώς θα έχει και φέτος έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά και ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή πορεία των «μπλε».

Παράλληλα από τον Εθνικό γίνεται γνωστό ότι η έκπτωση του 20% για τα διαρκείας παίρνει νέα παράταση.

Η ανακοίνωση:

«Αγάπη διαρκείας για τον Νικόλα στην Αλεξανδρούπολη

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παλέντζα. Μετά την εκπληκτική περσινή του σεζόν όπου ο Θεσσαλονικιός διεθνής διαγώνιος (ύψους 2μ.) αναδείχθηκε ο 4ος κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Βόλει Λιγκ και 5ος καλύτερος σέρβερ και βοήθησε τα μέγιστα στην άκρως θετική πορεία της ομάδας μας, θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν να αποθεώνεται από το φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης. 

Επίσης, το ΤΑΑ Εθνικός ανακοινώνει την παράταση της εκπτωτικής προσφοράς για τις κάρτες διαρκείας και καλεί τους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν από τα γραφεία του Εθνικού για να κλείσουν θέση στις εξέδρες του «Μ. Παρασκευόπουλος».

Share it