Search

Νέα φιλική νίκη του Ν.Π.Σ. Βόλου με “χρυσό” σκόρερ τον Ραφαήλ Μελισσόπουλο!

Το καλό του πρόσωπο συνεχίζει να δείχνει στα παιχνίδια προετοιμασίας ο Ν.Π.Σ. Βόλου που κέρδισε για ένα ακόμη ματς, το τρίτο στην σειρά και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα της Football League όπως είναι ο Παναιγιάλειος.

Οι Θεσσαλοί επικράτησαν της ομάδας του Αιγίου χάρη σε γκολ του ξανθιώτη επιθετικού Ραφαήλ Μελισσόπουλου στο 70′, έπειτα από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία. Ο Παναιγιάλειος δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Βόλος Ν.Π.Σ. ξεκίνησε τον αγώνα με τους εξής: Φαρμάκης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Ντόσης, Πιαστόπουλος, Ζέρης, Πίτου Γκαρσία, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλος, Μάντζης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πατσιογιώργος, Παπαδόπουλος, Παπακώστας, Καλαμίδης, Παπαεμμανουηλίδης, Διμηνάς, Πέντα, Μελισσόπουλος, Παπουτσής, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Τσάπαλος (30′ Πολίτης – 60′ Αθανασίου), Τσερκέζος (57′ Ρέλλας), Παπαχρήστος (57′ Κάναλς), Στίκας (73′ Σακελλαρόπουλος), Ντέμο (46′ Βατουσιάδης), Γκούμας (70′ Σμίλτος), Γαβριηλίδης (57′ Μπρους), Σκαρτσίλας (60′ Γκούφας), Σταματής (78′ Μπίτρας), Κριστέτο (80′ Κόκορης), Ρινάλντι (46′ Κοντοχρήστος)

Share it