Search

Με νεανικό πρόσωπο και υψηλές φιλοδοξίες ξεκίνησε η Δόξα Σταυρούπολης(+photos)

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, και της συμμετοχής της ομάδας στο Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης, ξεκίνησε η Δόξα Σταυρούπολης που και φέτος θα έχει ένα μείγμα έμπειρων και μικρών φιλοδοξώντας σε ακόμη μια παραγωγική χρονιά για τον σύλλογο.

Παρουσία της διοίκησης και αρκετών φίλων πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς, στο πανέμορφο και σε άριστη κατάσταση γήπεδο της Σταυρούπολης, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας υπό τις οδηγίες του βετεράνου ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας Κωνσταντίνου Χατζηγεωργιάδη να ξεκινούν τις πρώτες ασκήσεις με μπάλα αλλά και αρκετό τρέξιμο. Λίγοι στην αρχή καθώς υπήρχαν αρκετές απουσίες όμως το προσεχές διάστημα και ειδικά μετά τον δεκαπενταύγουστο όταν θα ενσωματωθούν οι φοιτητές αλλά και τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως η ομάδα της Σταυρούπολης θα είναι απο τις λίγες ομάδες της Β’ κατηγορίας που δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης, δείχνοντας έτσι την διάθεση που υπάρχει στον σύλλογο που τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει στο προσκήνιο του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου. Ενώ παράλληλα συνεχίζεται να δίνεται μεγάλη έμφαση στην Ακαδημία του συλλόγου και στην αξιοποίηση παιδιών της Σταυρούπολης αλλά και των γειτονικών χωριών του Βόρειου τμήματος του Νομού Ξάνθης.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο την πρώτη προπόνηση της χρονιάς μέσα απο τον φακό της Ραφαέλας Συμενίδου

Share it