Search

Βγάζει τα “ασπρόμαυρα” της Δόξας Δράμας και φορά αυτά της Δόξας Σιδηροχωρίου ο Πριτσίδης!

Πριν καλά καλά προλάβει να φορέσει την φανέλα της Δόξας Δράμας, ο νεαρός Κομοτηναίος τερματοφύλακας Φώτης Πριτσίδης αποχώρησε απο την ομάδα της Δράμας και απο σήμερα εντάσσεται στο ρόστερ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Ο Πριτσίδης που το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή απο την Μεσσούνη στην Δόξα Δράμας, λόγω των σχολικών του υποχρεώσεων αποφάσισε μετά απο συζήτησε με τους ιθύνοντες της ομάδας της Δράμας πως θα ήταν προτιμότερο για τον ίδιο να παραμείνει στην Κομοτηνή έτσι ώστε να μπορέσει να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με το διάβασμα και έτσι έμεινε ελεύθερος.

Με την ελευθέρας στα χέρια ο 18χρονος Κομοτηναίος κίπερ είχε επαφή με την ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, μάλιστα βρέθηκε και στην Φελώνη για να δει απο κοντά τη νέα του ομάδα στο φιλικό με τον Άρη Αβάτου, και απο σήμερα ολοκληρώθηκε η  μεταγραφή του στους πρωταθλητές ΕΠΣ Θράκης. Μάλιστα απο σήμερα κιόλας ο Φώτης Πριτσίδης αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Σάκη Σκουλή που πλέον έχει τρεις ταλαντούχους και εξελίξιμους κίπερ.

Share it