Search

Αποχαιρέτησε τον Ηρακλή και ανακοινώθηκε και επίσημα απο τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιαννίκογλου!

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει και επίσημα από την Πέμπτη (10/8) ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης  και μέχρι πρότινος του Ηρακλή, Μάκης Γιαννίκογλου, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τους Ηπειρώτες για έναν χρόνο.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας άφησε τον Ηρακλή για λογαριασμό της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος και δεσμευόμενος ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣ: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τον τερματοφύλακα Σεραφείμ Γιαννίκογλου.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε την ακόλουθη δήλωση στο pasgiannina.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΠΑΣ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τη Διοίκηση, τον Δ/ντη του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τον προπονητή κ. Πετράκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Τσελιόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα.

Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της”».

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος με ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook κοινοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή έχοντας μέσα του «θλίψη και οργή» και αφού πρώτα, όπως ανέφερε, εξάντλησε όλα τα περιθώρια υπομονής.

Αναλυτικά έγραψε:

«Δυστυχώς ήρθε και η δική μου σειρά να αποχωρήσω. Όλο αυτό το διάστημα εξάντλησα όλα τα ψυχικά αποθέματα θέλοντας να μείνω στην ομάδα αυτές τις δύσκολες στιγμές και να συμβάλλω στο να σταθούμε όρθιοι φτιάχνοντας ένα καλύτερο μέλλον για τον σύλλογο. Φεύγω έχοντας μέσα μου οργή και θλίψη. Είμαι περήφανος που υπήρξα μικρό κομμάτι αυτού του τεράστιου συλλόγου! Έζησα τόσα πολλά που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη καρδιά μου! Προπονητές φροντιστές ιατρικό team κ. Ευγενία! αλλά κυρίως τον Φώτη Γκιζελή σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς ! Ευχαριστώ τον κόσμο του Ηρακλή για όλα αυτά που ζήσαμε, δεν θα ξεχάσω το πρώτο μου παιχνίδι!!! Εύχομαι σύντομα Λευτεριά στον πιο περήφανο σύλλογο της Θεσσαλονίκης! ΗΡΑΚΛΑΡΑ ευχαριστώ για όλα !!! Εις το επανιδείν»

Share it