Search

Αγώνα δρόμου να προλάβει τις προθεσμίες για συμμετοχή στην Α’ απο Νέστο Κύρνου! Stand by η Κεσσάνη Ερασμίου

Σπρίντ της τελευταίας στιγμής καταβάλουν οι ιθύνοντες του Νέστου Κύρνου για να μπορέσουν να προλάβουν έστω και στο νήμα να καταφέρουν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μπορεί τυπικά οι προθεσμίες να ολοκληρώθηκαν ωστόσο όπως είναι φυσιολογικό η ΕΠΣ Ξάνθης έδωσε μια μικρή παράταση για όλες τις ομάδες να λύσουν τα θέματα που έχουν και μέχρι την Δευτέρα 14 Αυγούστου να ολοκληρώσουν την δήλωση  συμμετοχής τους τόσο στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης όσο και σε αυτά του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Κύρνου και κυρίως ο Πρόεδρος και αιματοδότης του συλλόγου, Μουμίν Χαλίτογλου, κάνουν μεγάλο αγώνα να μπορέσουν να καταθέσουν το απαιτούμενο ποσό που χρειάζεται τόσο για το παράβολο συμμετοχής όσο κυρίως τα πρόστιμα απο την περσινή χρονιά. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν ειδικά το χωριό και οι κάτοικοι δεν στέκονται αρωγοί στον σύλλογο βοηθώντας ο καθένας με τον τρόπο του έτσι ώστε να μπορεί ο Κύρνος να συνεχίσει να εκπροσωπείται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού, και να μπορούν έτσι παιδιά του χωριού αλλά και ευρύτερα του Δήμου Τοπείρου να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος της ομάδας έχοντας μάλιστα αυξημένες αρμοδιότητες, καθώς έγινε Αντιδήμαρχος στον Δήμο Τοπείρου, κάνει μεγάλο αγώνα για να μπορέσει να μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό και έτσι η ομάδα του Κύρνου να συνεχίσει να υπάρχει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης, αλλά θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς αλλά και οι ίδιοι οι συγχωριανοί να αντιληφθούν πως δεν γίνεται να το πράξει αυτό μόνος του.

Φυσικά αντιλαμβάνεται κανείς πως σημαντικό πρόβλημα θα έχουν και τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει απο τον σύλλογο καθώς αν δεν πληρωθούν τα πρόστιμα απο την περσινή σαιζόν δεν μπορούν να πάρουν μεταγραφή. Με τους ιθύνοντες του συλλόγου πάντως όπως πληροφορείται το Sportsaddict να είναι σε καλό δρόμο με την στήριξη πάντως όσον μπορούν να συνεισφέρουν ειδικά απο την περιοχή πιθανόν να κριθεί και κομβική. Άλλωστε το ποσό που χρειάζεται η ομάδα του Κύρνου δεν είναι πολύ μεγάλο όμως αν όμως είναι να τα βάλει μόνο ένας ο οποίος είναι και οικογενειάρχης αντιλαμβάνεται κανείς πως γίνεται πολύ δύσκολο για τον ίδιο να μπει στην διαδικασία να το πράξει.

Σε “αναμμένα κάρβουνα” με αυτή την εξέλιξη βρίσκεται και η ομάδα της Κεσσάνης Ερασμίου καθώς σε περίπτωση μη συμμετοχής του Νέστου Κύρνου στην Α’ κατηγορία, τότε αυτή είναι η επιλαχούσα και δικαιούται να ανέβει.

Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να φτάσουμε ως την Δευτέρα και την Παρασκευή κιόλας η υπόθεση αυτή να έχει αίσιο τέλος, για να μην φτάσουμε στο σημείο το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο να συνεχίζει να καταγράφει το αρνητικό ρεκόρ της συνεχούς μείωσης των ομάδων χτυπημένες απο την οικονομική κρίση αλλά και απο την απουσία πόρων απο τους συλλόγους

Share it