Search

Photos: Έξι γκολ και ωραίο θέαμα παρά την ζέστη στο παιχνίδι του Άρη Αβάτου με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου!

Παρά την ζέστη, και την κούραση των δύο ομάδων απο τις υψηλές εντάσεις των προπονήσεων όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος, Άρη Αβάτου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου προσέφεραν ωραίο θέαμα στο μεταξύ τους φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο της Φελώνης, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 4-2 επικρατώντας μάλιστα και στα δύο ημίχρονα με 2-1.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη αιφνιδίασε τους αντιπάλους της και μόλις στο 6′ άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ευθυμιάδη, ενώ ένα λεπτό αργότερα με πολύ όμορφο σουτ ο Κοτόπουλος έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του Αβάτου. Η αντίδραση απο την ομάδα του Σάκη Σκουλή ήταν σχετικά άμεση καθώς μείωσε σε 2-1 χάρις σε τέρμα του Σαμαρά, και παρά τις καλές ευκαιρίες και των δύο ομάδων το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Παρά τις πολλές αλλαγές και για τις δύο ομάδες η εικόνα του παιχνιδιού θύμισε το ξεκίνημα του πρώτου μέρους και στο δεύτερο, με τον Άρη Αβάτου να μπαίνει πολύ δυνατά και να κάνει το 3-1 στο 52′ όταν μετά απο εκπληκτική κάθετη του Δόντσου ο Εφεντόπουλος βγήκε απέναντι στον κίπερ της Δόξας και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ενώ στο 75′ μετά απο δυνατό σουτ του Χαριτίδη και κόντρες ο Κελεσιάδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής και με σούτ έκανε το 4-1 για την ομάδα του Αβάτου. Στη συνέχεια η ομάδα του Σιδηροχωρίου έχασε δύο καλές στιγμές για να μειώσει, κάτι που κατάφερε τελικά στο 80′ με τον Χατζηπαπά, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο όμως η εκτέλεση πέναλτι του στο 85′ κατέληξε στο δοκάρι του Βαρελά.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Άρη Αβάτου το Σάββατο κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης, ενώ για την ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου που συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς είναι το Σάββατο με την ομάδα του Διδυμοτείχου στην Κομοτηνή.

Για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη το παιχνίδι ξεκίνησαν οι: Εμίνογλου, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Τουργαίδης, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Σαρηγιαννίδης, Μελισσόπουλος, Κοτόπουλος. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Βαρελάς, Χαριτίδης, Κούτρας Ν., Βαφειάδης, Κελεσιάδης, Κιομουρτζής, Εφεντόπουλος, Ταχτσίδης.

Για την ομάδα του Σάκη Σκουλή ξεκίνησαν οι: Κορωνάκης, Παρασκευόπουλος, Τσορτανίδης, Μίλλερ, Δανίδης, Δεμερτζίδης, Ανδρέου, Μαυράκης, Ανυφαντάκης, Γιαννακίδης, Σαμαράς. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Βασιλείου, Αμοιρόπουλος, Πλασταράς, Αλεξακούδης, Αγγελής, Κούτρας Αλ., Τζαμπάζης, Γάιδας, Χατζήπαπας, Μουρατίδης, Πανουργιάς.

Share it