Search

Ιερέας στην Αλεξανδρούπολη έριξε… κατάρα στον Υπουργό Παιδείας!

Μάρτυρες μίας απίστευτης επίθεσης κατά του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου έγιναν οι πιστοί μετά την κυριακάτικη λειτουργία, σε ναό που βρίσκεται σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης. Με αφορμή την εγκύκλιο του υπουργείου για την κλήρωση των σημαιοφόρων στο δημοτικό και τις υπόλοιπες αλλαγές που εισάγει, ο ιερέας, κατά το κήρυγμά του, επιτέθηκε στον υπουργό Παιδείας, στηλιτεύοντας την πολιτική της κυβέρνησης, κάτι που, σύμφωνα με πιστούς που βρίσκονται κάθε Κυριακή στην εκκλησία, το κάνει πολύ συχνά, με διάφορες αφορμές.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, αφού έκπληκτος ο κόσμος άκουσε τον ιερέα να «εύχεται» στον κ. Γαβρόγλου «να μην υπάρχει ως το βράδυ!» Έσπευσε μάλιστα να ζητήσει από τους παρευρισκόμενους να μην το εκλάβουν αυτό ως κατάρα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του alexpoli.gr, υπάρχει κόσμος που είναι αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά αυτή του παπά, η οποία έχει γίνει θέμα συζήτησης στο χωριό το τελευταίο διάστημα. Όπως λένε χαρακτηριστικά, είναι άλλο να έχει ένας ιερέας άποψη για τα πολιτικά δρώμενα και άλλο να φτάνει στο σημείο να καταφέρεται με τέτοιο τρόπο εναντίον ενός άλλου ανθρώπου.

Πηγή: alexpoli.gr

Share it