Search

Ασταμάτητη η Αναγέννηση Θαλασσιάς που έκανε την έκπληξη με Κουτσομιχάλη!

Μια δεκαπεντάδα μεταγραφές συμπλήρωσε η Αναγέννηση Θαλασσιάς που συνεχίζει να ενισχύεται ιδιαίτερα δυναμικά, ολοκληρώνοντας μάλιστα ακόμη μια πολύ σημαντική κίνηση κάνοντας δικό της τον Κώστα Κουτσομιχάλη.

Ο Κουτσομιχάλης που ήταν μέλος της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης που πριν δύο χρόνια κατακτούσε το πρωτάθλημα Ελλάδας και εκπροσωπούσε την Ελλάδα στο Region’s Cup, την περσινή σαιζόν μετά απο παρουσία σε ;Άρη Πετεινού, Αστέρα Μαγικου και Άρη Αβάτου είχε αποχωρήσει για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας και τον Εθνικό Νέας Καρυάς.

Η μεταγραφή του στην Αναγέννηση κρίνεται ακόμη πιο σημαντική αν υπολογίσει κανείς πως η ομάδα της Θαλασσιάς τον απέκτησε μέσα απο τα “χέρια” άλλων διεκδικητών, δείχνοντας του πόσο πολύ τον θέλει συν το υψηλό κίνητρο που δίνεται στους παίκτες στην προσπάθεια της Θαλασσιάς να παραμείνει για ακόμη μια χρονιά στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος αλλά και στην κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου. Με τα πιο πολλά credits να πηγαίνουν στον Πρόεδρο Τάσο Ταρενίδη και τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καρύδη.

Με αυτή την μεταγραφή η ομάδα της Θαλασσιάς έφτασε τις 15 μεταγραφές, έχοντας αποκτήσει μέχρι τώρα τους: Σταύρου, Δάγκας, Θωμαίδης, Φεταχίδης, Ελευθεριάδης, Κελλίδης, Γκορόγιας, Βασιλειάδης, Τουρνανέλης, Μπαξεβανίδης, Δημόπουλο, Ελευθεράκη, Κίρτζαλη, Πεντεζίδη, Τηλαβερίδη και Κουτσομιχάλη.

Share it