Search

Τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα της Εφηβικής ομάδας της Ξάνθης!

Αρκετά αλλαγμένο σε σχέση με το περσινό θα είναι το φετινό ρόστερ της Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη, με την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μετά τις δύο συνεχόμενες παρουσίες σε Final-4 να στοχεύει στην παρουσία της για τρίτη διαδοχική χρονιά στους κορυφαίους του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Στην ομάδα Εφήβων της Ξανθιώτικης ΠΑΕ προωθήθηκαν 13 παιδιά απο την ομάδα Παίδων του συλλόγου(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ σε αυτήν παρέμειναν και 13 παίκτες απο την περσινή ομάδα(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ το ρόστερ συμπληρώνουν τα τέσσερα νέα αποκτήματα της ομάδας που ενδέχεται να αυξηθούν κατά ένα η δύο άτομα ακόμα.

Πάμε όμως να γνωρίσουμε ποια είναι τα 4 νέα μέλη της Κ17 της ξανθιώτικης ΠΑΕ. Το τελευταίο απόκτημα είναι ο 16χρονος γκολκίπερ Δημήτρης Γκάρας που αποκτήθηκε απο την ΑΕ Σχοινά έχοντας εξαιρετικές συστάσεις απο τον βετεράνο γκολκίπερ της Ξάνθης Νίκο Αναστασόπουλο. Συνεχίζουμε με τον μεσοαμυντικό Δημήτρη Πασσαλή που είναι 16 χρονών και αποκτήθηκε απο την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Στον χώρο του κέντρου αγωνίζεται και ο Δημήτρης Κακουλίδης που αποκτήθηκε απο την ΑΕΚ Καβάλας και είναι 16 χρονών. Με πολύ καλό βιογραφικό έρχεται και επιθετικός της ομάδας Γιάννης Φακής που παρότι 16 έρχεται απο μια εντυπωσιακή σαιζόν με τον ΠΟΣ Σερρών έχοντας πετύχει 17 τέρματα στην ΕΠΣ Σερρών.

Στην κεντρική φωτογραφία βλέπεται απο τα αριστερά προς τα δεξιά τους:  Δημήτρη Πασσαλή, Γιάννη Φακή Δημήτρη Κακουλίδη και Δημήτρη Γκάρα.

Share it