Search

Μια νέα μεταγραφή και μια επιστροφή για την Αναγέννηση Θαλασσιάς που ανεβάζει στροφές!

Μεταγραφών συνέχεια για την Αναγέννηση Θαλασσιάς που συνεχίζει να ενισχύεται με την διοίκηση της περσινής φιναλίστ του Κυπέλλου να προχωρά στην απόκτηση των Γιάννη Τηλαβερίδη και Πέτρου Πεντεζίδη.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια μεταγραφή και μια…επιστροφή, μια και ο Πέτρος Πεντεζίδης(φωτο κάτω αριστερά με τον αδερφό του Παναγιώτη) που είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας επιστρέφει μετά την εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα του Εθνικού Νέας Καρυάς της ΕΠΣ Καβάλας. Όσον αφορά τον Γιάννη Τηλαβερίδη(δεύτερος απο αριστερά στην κεντρική φωτογραφία) που μετείχε απο την πρώτη κιόλας προπόνηση η ομάδα της Αναγέννησης πήρε το δελτίο του απο τον Άρη Πετεινού οπού είχε εξαιρετική παρουσία στο τελευταίο εξάμηνο της περσινής του σαιζόν μετά την αποχώρηση του απο τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη οπού αγωνίστηκε έχοντας γεμάτες χρονιές σε Κ15 και Κ17.

Με αυτές τις δύο κινήσεις η ομάδα της Θαλασσιάς έφτασε τις 14 μεταγραφές, έχοντας αποκτήσει μέχρι τώρα τους:  Σταύρου, Δάγκας, Θωμαίδης, Φεταχίδης, Ελευθεριάδης, Κελλίδης, Γκορόγιας, Βασιλειάδης, Τουρνανέλης, Μπαξεβανίδης, Δημόπουλο, Ελευθεράκη, Κίρτζαλη, Πεντεζίδη και Τηλαβερίδη. Ενώ να σημειώσουμε πως παράλληλα η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη ψάχνει την μεταγραφική έκπληξη με έμπειρο σέντερ φόρ ενώ χάλασε την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του Γιώργου Φλώρου που θα συνεχίσει εκτός απρόοπτου στον Αστέρα Μαγικού.

Share it