Search

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα ο Γιούρι Λοντίγκιν που ετοιμάζεται να γίνει Ρωμαίος για χάρη της Λάτσιο!

Το κόλπο-γκρόσο με την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν θέλει να κάνει η Λάτσιο που σύμφωνα με δημοσιεύματα της τελευταίες ώρες είναι ζεστή για την απόκτηση του 27χρονου Ελληνορώσου τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Tuttosport ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης αποτελεί την βασική επιλογή των Λατσιάλι για την θέση του τερματοφύλακα, ειδικά μετά τις ασταθείς εμφανίσεις του Στρακόσια και την απόφαση των Ρωμαίων να πάρουν έναν πιο έμπειρο για βασικό τερματοφύλακα.

Μια τέτοια επιλογή, όντας μάλιστα η πρώτη για τους Ρωμαίους, είναι αυτή του Γιούρι Λοντίγκιν και ειδικά απο την στιγμή που όπως φαίνεται ο Γιούρι έχει χάσει την θέση στην βασική ενδεκάδα επί Μαντσίνι, οι Λατσιάλι θεωρούν πως θα διευκολύνει το έργο τους στην προσπάθεια τους να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα ήδη φέρονται να έχουν κινηθεί προς τους Ρώσους κάνοντας κρούση για την απόκτηση  του Λοντίγκιν με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα μια και τόσο οι Λατσιάλι όσο και ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να κλείσει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα σύντομα αυτό το θέμα.

Share it