Search

Καλή εμφάνιση στο φιλικό του Εδεσσαϊκού για τον Τζατζανά που άρεσε και ντύνεται στα “πράσινα”!

Ανώτερος ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν ο Εδεσσαϊκός στο πρώτο φιλικό του, με τη νεανική Αναγέννηση στα Γιαννιτσά, αλλά αποδείχτηκε «φλύαρος», έχασε ευκαιρίες και εντέλει έμεινε στο 0-0, δείχνοντας ότι θέλει δουλειά και χρόνο.

Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το pamebala.gr,  ξέμεινε από… σφαίρες και έλειψε το γκολ, αλλά σίγουρα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και για ικανοποιητικό δείκτη ετοιμότητας.

Τα πόδια είναι «βαριά» και η κούραση από την επίπονη προετοιμασία απόλυτα φυσιολογική για τα δεδομένα της εποχής (άλλωστε και το φιλικό έγινε σε καύσωνα). Οι «τριαινοφόροι» κόντρα σε έναν μαχητικό αντίπαλο έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ υπήρξαν και αρκετές απουσίες.

Συγκεκριμένα, ευκαιρίες έχασαν οι Ταουσιάνης (4΄, 15΄), Κάρτζιος (25΄, 55’), Λαφαζανίδης (40΄, 46΄, 57΄), Σφέτκος (88΄).

Από τον Εδεσσαϊκό έλειψαν οι Παπουλίδης, Ουζούνης, Παπαηλίας, Παπαστεργίου, Μπάρμπας, Κούμπους, Μεταξάς (θα αργήσει τελικά η επάνοδός του), Κατσαμακτσής και Πούπης, ενώ οι «πράσινοι» δοκίμασαν τον  νεαρό Κομοτηναίο Γιώργο Τζαντζανά(με την λευκή εμφάνιση στην φωτογραφία), αριστερό μπακ με θητεία σε Κ20 Κέρκυρας και Κ17 Πανθρακικού, ο οποίος ικανοποίησε και εκτός απροόπτου θα φορέσει τα “πράσινα” του ιστορικού συλλόγου της Έδεσσας.

Για τους Εδεσσαίους ξεκίνησαν οι Παπουρτζής, Βλαδοβίτης, Κιόρτσης, Αβραμίδης, Φωτιάς, Ιωσηφίδης, Παπαγεωργίου, Κάρτζιος, Ρέτζια, Ταουσιάνης, Λαφαζανίδης. Έπαιξαν και οι Ζαχαριάδης, Βόλτσης, Τζαντζανάς, Μπουράκης, Καράμπελας, Προύντσης, Καρακάσογλου και Σφέτκος.

Share it