Search

Στοίχημα: Παίρνει την πρώτη “κούπα” η Ντόρτμουντ

Το κουπόνι του πρώτου Σαββατοκύριακου του Αυγούστου παρουσιάζει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον με τα πρωταθλήματα της Α’ Γαλλίας, της Σκωτίας και των “μικρών” κατηγοριών της Αγγλίας, μεταξύ άλλων, να μπαίνουν στην… εξίσωση. Παράλληλα, σήμερα (05/08) διεξάγεται ο τελικός του Σούπερ Καπ της Γερμανίας ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος θα μας απασχολήσει στα προγνωστικά μας, όπως και τρεις ακόμη αναμετρήσεις. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Το “σηκώνει” η Μπορούσια

Ξεκινάμε με τον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας, Ντόρτμουντ – Μπάγερν, με την επιλογή μας να είναι η κατάκτηση του τίτλου από την Ντόρτμουντ, σε απόδοση 2.12. Στην έδρα της Μπορούσια διεξάγεται ο τελικός, με τους “κιτρινόμαυρους” να πραγματοποιούν ένα νέο ξεκίνημα φέτος, έχοντας καινούριο προπονητή, τον Πίτερ Μπος, ο οποίος ανέλαβε στη θέση του Τόμας Τούχελ. Υποδέχεται την Μπάγερν, η οποία συνεχίζει για 2η διαδοχική σεζόν με τον Κάρλο Αντσελότι στην άκρη του πάγκου. Οι Βαυαροί προβλημάτισαν ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις τους στα φιλικά της προετοιμασίας τους, καθώς ηττήθηκαν από Μίλαν (4-0), Ίντερ (2-0), Λίβερπουλ (3-0) και Νάπολι (2-0), ενώ σήμερα θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες, καθώς μεταξύ άλλων δεν υπολογίζονται οι Νόιερ, Ρόμπεν, Μπόατενγκ, Τιάγκο και ο νεοαποκτηθείς Τζέιμς Ροντρίγκες. Η Ντόρτμουντ αγωνίζεται στο γήπεδό της, θέλει να αποδείξει πράγματα απέναντι στην Μπάγερν και θεωρούμε ότι διατηρεί το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν στη Γερμανία.

Νίκη για Σεντ Ετιέν

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, Σεντ Ετιέν – Νις, στην οποία θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 2.30 στην SportingbetΑλλαγή “σελίδας” το καλοκαίρι στους “στεφανουά”, καθώς μετά από οκτώ χρόνια αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία ο Κριστόφ Γκαλτιέ, με τον Οσκαρ Γκαρθία να αναλαμβάνει τα “ηνία”. Αρκετές οι κινήσεις της Σεντ Ετιέν στο μεταγραφικό “παζάρι”, ο στόχος που έχει τεθεί είναι η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Νις, από την πλευρά της, πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, εξασφάλισε την παρουσία της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί τα έχει καταφέρει περίφημα μέχρι στιγμής, αποκλείοντας τον Άγιαξ με δύο ισοπαλίες (1-1 εντός, 2-2 εκτός). Η Σεντ Ετιέν μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμη, αλλά θα έχει ενθουσιασμό στην πρεμιέρα της νέας “εποχής”. Η Νις δέχεται με ευκολία το γκολ, ενώ είναι κουρασμένη από τον αγώνα της Πέμπτης στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ. Θα ποντάρουμε στον παράγοντα έδρα.

Κερδίζει η Ζούλτε Βάρεγκεμ

Περνάμε στο Βέλγιο και τον αγώνα Ζούλτε Βάρεγκεμ – Σιντ Τρούιντεν, στον οποίο θα επιλέξουμε τον “άσσο” σε απόδοση 1.88. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα και επιβλήθηκε εύκολα με 5-0 της Έουπεν. Με το “δεξί” μπήκε στο νέο πρωτάθλημα και η Σιντ Τρούιντεν, η οποία υποδέχθηκε τη Γάνδη και επικράτησε με 3-2. Η Ζούλτε είναι μία ομάδα που έχει “χτιστεί” για να πρωταγωνιστήσει και φέτος στο Βέλγιο, κάτι που έχει φανεί από νωρίς, σε πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ). Η Σιντ Τρούιντεν μπορεί να κέρδισε τη Γάνδη την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά παραδοσιακά δυσκολεύεται μακριά από την έδρα της και θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Προβάδισμα η Φλίτγουντ

Ολοκληρώνουμε με Α’ Αγγλίας και το παιχνίδι Φλίτγουντ Τάουν – Ρόδεραμ, στο οποίο θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 2.31. Η Φλίτγουντ Τάουν ήταν η έκπληξη της περσινής σεζόν, χωρίς να την υπολογίζει κανείς κατάφερε να μπει στα πλέι οφ για την άνοδο, αλλά στο τέλος έμεινε από “καύσιμα”. Στον πάγκο της παραμένει ο Ούβε Ρέσλερ, έχασε ορισμένους σημαντικούς παίκτες, αλλά κινήθηκε άμεσα και απέκτησε ποιοτικούς για τα δεδομένα της κατηγορίας αντικαταστάτες. Η Ρόδεραμ, από την πλευρά της, προέρχεται από μία απογοητευτική σεζόν, καθώς υποβιβάστηκε από την Τσάμπιονσιπ. Στόχος της φέτος είναι να πρωταγωνιστήσει, ωστόσο ξεκινά με μία πολύ δύσκολη αποστολή, απέναντι στη σοβαρή Φλίτγουντ. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση και θα τους στηρίξουμε.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it