Search

Κανονικά στην Football League ο Πανσερραϊκός, με Νικόλτσιο μεγαλομέτοχο και Μαραντά υποψήφιο για τον πάγκο!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η δήλωση συμμετοχής του Πανσερραϊκού στην Football League όπως διαμηνύουν οι διοικούντες της ομάδας, καθώς είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο βρέθηκαν τα απαραίτητα χρηματικά κεφάλαια που θα καλύψουν το μπάτζετ και τα έξοδα της ομάδας σε πρώτη φάση, προκειμένου αυτή, έστω και με περιορισμούς να στηθεί και να πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα.

Το σημαντικό όπως και να έχει είναι ότι οι «κόκκινοι» κατάφεραν και ξεπέρασαν τον σκόπελο του οικειοθελούς υποβιβασμού που θα ήταν καταστροφικός και βρήκαν τις λύσεις για να διατηρήσουν την ομάδα ζωντανή στην κατηγορία.

Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 όπως προέκυψε μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών και με δεδομένη την απροθυμία του μέχρι πρότινος κατόχου του μεγαλύτερου ποσοστού των μετοχών, του Λευτέρη Ανδρέου, να παραμείνει στην ομάδα.

Μετά από διαβουλεύσεις αρκετών ημερών στις οποίες υπήρξαν και δύσκολες στιγμές, καθώς δεν βρισκόταν λύσεις σε όλα τα ερωτήματα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ πείστηκε να αναλάβει να σηκώσει το βάρος της ομάδας, όντας φυσικά αυτός που έκανε τις καθοριστικές επαφές το τελευταίο διάστημα προκειμένου ο Πανσερραϊκός να βρει τα απαραίτητα χρήματα και να παραμείνει ζωντανός στην Football League. Oι εξαιρετικές σχέσεις του με ανθρώπους του επιχειρηματικού χώρου είναι αυτές που όπως φαίνεται τον στηρίζουν προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας, γιατί ο ίδιος όπως είχε δηλώσει από μόνος του δεν διαθέτει τα κεφάλαια που χρειάζονται. Μάλιστα αναμένεται να πάρει στην κατοχή του το 90% όντας ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, αφήνοντας μόνο το 10% που προβλέπεται για τον ερασιτέχνη.

Σε πρώτο πλάνο για τη διοίκηση του Πανσερραϊκού είναι ο ορισμός έναρξης προετοιμασίας και η πρόσληψη προπονητή. Για τη διαδοχή του Παναγιώτη Διλμπέρη «παίζουν» αρκετά ονόματα και η φημολογία φέρνει στο… κάδρο με τους υποψήφιους μεταξύ άλλων τους Σερραίους, Σάκη Αναστασιάδη, Νίκο Κατσαβάκη, έναν ξένο, τον Γιώργο Γεωργιάδη (πρώην ΠΑΟΚ, Βέροιας, Τρικάλων), αλλά πιο δυνατά σε αυτή τη φάση (και αν δεν ανατραπούν τα δεδομένα), δείχνει να «παίζει» ο Γιώργος Μαραντάς.

Ο Ξανθιώτης τεχνικός είναι «γερή» υποψηφιότητα για τα «λιοντάρια», ταιριάζοντας στο προφίλ που αναζητείται και όντας καλός γνώστης της κατηγορίας. Ο Μαραντάς δούλεψε πέρυσι στον Αχαρναϊκό και παλιότερα σε Καβάλα, Λαμία, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Παναιγιάλειο, Πανελευσινιακό, Μακεδονικό, Φωκικό, Ηράκλεια και Οδυσσέα Αναγέννησης.

Φυσικά, δεν αποκλείεται οποιαδήποτε άλλη έκπληξη, ενώ η νέα διοίκηση των «λιονταριών» αναμένεται να έχει κάποιες προσθήκες, από φορείς όπως παλαίμαχοι και τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά μάλλον καμία αποχώρηση μέλους.

Share it