Search

Νέο διπλό χτύπημα για τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με Κολοσέντα και Πρεπούδη!

Τις πέντε μεταγραφές έφτασε η ομάδα του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης που συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις στην θερινή μεταγραφική περίοδο των ομάδων της ΕΣΠΕΘΡ, με την ομάδα του Έβρου να κάνει δικές της και τις Πρεπούδη και Κολοσέντα.

Έτσι μετά την απόκτηση των Μπουγιούρη(θυμηθείτε ΕΔΩ), Κωνσταντινίδου(θυμηθείτε ΕΔΩ) και Πρόκτερ(θυμηθείτε ΕΔΩ) η ομάδα του Φοίνικα ανακοίνωση την απόκτηση της Χρύσας Κολοσέντα(αριστερά) απο τη Νίκη Αλεξανδρούπολης, και της Γεωργίας Πρεπούδη(δεξιά) απο την ομάδα του Έβρου Σουφλίου.

Τα σχετικά δελτία τύπου αναφέρουν:

“Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τέταρτη μεταγραφή για την νέα σεζόν. Πρόκειται για την Χρύσα ΚΟΛΟΣΕΝΤΑ 20 ετών πασαδορος με ύψος 1.70 . Η Χρύσα που την σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε με την ομάδα μας προέρχεται από την ΝΊΚΗ Αλεξ/πολης με παρουσία στην Α2 εθνική κατηγορία. Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία πάνω από όλα και πολλές πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας . Επίσης ευχαριστούμε θερμά την ΝΊΚΗ Αλεξ/πολης για την άψογη συνεργασία.”

“Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πέμπτη μεταγραφή για την νέα σεζόν. Πρόκειται για την Γεωργία ΠΡΕΠΟΥΔΗ 27 ετών πασαδορος με ύψος 1.75 . Η Γεωργία προερχεται από τον ΑΣΑ ΈΒΡΟ Σουφλιου με μεγάλη εμπειρία στην Β’ Εθνικη Κατηγορία που θα μας βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας. Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία πάνω από όλα και πολλές πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας . Επίσης ευχαριστούμε θερμά την ΑΣΑ ΕΒΡΟ Σουφλιου για την άψογη συνεργασία.”

Share it