Search

“Αγκυροβολούν” στην Αλεξανδρούπολη Παλέντζας και Στίγγας που τα χουν βρει με τον Εθνικό!

Δύο απ’ τους πολυτιμότερους παίκτες απ’ την περσινή ομολογουμένως καλή χρονιά του Εθνικού, βρίσκονται μία ‘ανάσα” απ’ την ανανέωση της παραμονής του στην Αλεξανδρούπολη. Ο λόγος για τον Νίκο Παλέντζα και τον Κάσσανδρο Στίγγα, οι οποίοι έκαναν εξαιρετική χρονιά πέρσι με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ δέθηκαν και με την πολύ και τον κόσμο της ομάδας, για τον οποίο έσταζαν μέλι σε κάθε δήλωσή τους.

Μάλιστα οι δύο τους, μετά το πέρας των περσινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, δήλωναν αποκλειστικά στο SportsAddict.gr, πως θα ήθελαν να παραμείνουν στην Αλεξανδρούπολη και να αγωνίζονται στο “Μ. Παρασκευόπουλος”. Η επιθυμία τους αυτή φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί, καθώς μετά από διευθέτηση κάποιων θεμάτων και εξόφληση τμήματος απ’τα οφειλόμενα της περσινής περιόδου, αποφάσισαν να αποδεχτούν την πρόταση μίας εκ νέου συνεργασίας απ’ τον Εθνικό Αλεξ/πολης.

Και οι δύο είναι πολύ κοντά στο να αποδεχτούν την πρόταση του Εθνικού, όπως μάθαμε από έγκυρη πηγή, με τον Νίκο Παλέντζα μάλιστα να έχει πει προφορικά το “ναι”! 

Η προσθήκη των δύο πετοσφαιριστών -εφόσον ολοκληρωθεί- θα αποτελέσει μία σημαντική κίνηση για την ομάδα του Έβρου, καθώς θα διατηρήσει δύο πολύ σημαντικά γρανάζια στην μηχανή της ομάδας, οι οποίοι θα βοηθήσουν  αγωνιστικά τον Εθνικό να πετύχει τους στόχους του, αλλά επίσης θα συμβάλουν με την εμπειρία τους και σε άλλα πεδία, καθώς ο Εθνικό τη νέα χρονιά θα εμφανιστεί με εντελώς νέο “πρόσωπο”.

Share it