Έτοιμος να…πετάξει στην Super League με τον Άρη ο Κενάν Μπαργκάν!

Να ανεβάσει τον Άρη στη Super League θέλει ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός, Κενάν Μπαργκάν, μένοντας στην ομάδα γι’ αυτόν τον λόγο.

Ο 28χρονος μεσοεποθετικός, που επιλέχθηκε να είναι στην τετράδα των αρχηγών του Άρη, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport», στο πλαίσιο της προετοιμασίας, επισήμανε πως φέτος τα ψέματα τέλειωσαν και όλοι δουλεύουν στην ομάδα για την άνοδο.

Αναλυτικά:

-Πώς νιώθεις μετά την αποτυχία της ανόδου τη περσινή χρονιά;

«Από τη στιγμή που δεν πετύχαμε, φέτος τα ψέματα τελειώσανε, δεν έχουμε άλλα περιθώρια και το μόνο που απομένει είναι η άνοδος. Προσωπικά δεν νιώθω καλά, προσπαθούμε όμως να ξεχάσουμε τα όσα έγιναν και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για τον προβιβασμό».

-Θεωρείς ότι όσοι είστε από το περσινό ρόστερ έχετε μεγαλύτερη ευθύνη;

«Λογικό είναι, τα παιδιά που ήρθανε φέτος δεν ξέρουν τι έχει συμβεί, αν οι περισσότεροι είναι από ομάδες που πρωταγωνίστησαν στη Football League. Προσπαθούμε να μη τους μεταφέρουμε το πρόβλημα, αλλά να μπούμε στη ψυχολογία τους και όλοι μαζί να προχωρήσουμε».

-Τι διαφορετικό θα πρέπει να περιμένουμε από τον φετινό Αρη;

«Θα παίζει σίγουρα καλύτερο ποδόσφαιρο, πιο επιθετικό με μεγαλύτερη πρωτοβουλία κινήσεων, γιατί ο Αρης είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να περιμένει τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Αυτό μας κόστισε πέρσι, αφού δεν πετύχαμε το στόχο μας και πρέπει να παραδεχτούμε πως αποτύχαμε. Οι “κλειστές” άμυνες θα υπάρχουν, ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας θα έρχονται με αμυντικό προσανατολισμό, γι’ αυτό δουλεύουμε και προς αυτή τη κατεύθυνση».

-Πώς κρίνεις την λειτουργία και την προσπάθεια της διοίκησης;

«Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι και η διοίκηση έχει καταλάβει το λάθος της όπως και εμείς, οπότε μπορούμε μόνο να βελτιωθούμε και επιβάλλεται να πέσουμε στο ίδιο λάθος και τη φετινή σεζόν».

-Τι είναι αυτό που σε κράτησε στον Αρη;

«Η περσινή αποτυχία! Θα μείνω μέχρι να πετύχουμε τον στόχο και θα το προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε».

-Είσαι το μεγαλύτερο… πειραχτήρι στην ομάδα, τουλάχιστον έτσι λένε οι συμπαίκτες σου…

«Το κλίμα θα πρέπει να είναι καλό, αυτό χρειάζεται για να μπορέσει μία ομάδα να λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα. Οι σχέσεις μας με τον Παύλο Μυροφορίδη, τον κόουτς αλλά και μεταξύ μας είναι πολύ καλές, οπότε και τα πειράγματα χρειάζονται για να υπάρχει η απαιτούμενη ισορροπία».

-Θεωρείς ότι η παρουσία του «κολλητού» σου, του Νέτο, είναι σημαντική φέτος στην ομάδα;

«Έχει ζήσει την ομάδα και στα καλά της. Το θέμα είναι να τα ζήσουμε και εμείς. Έζησε αυτός την αποτυχία πέρσι, οπότε και γι’ αυτόν είναι σημαντικό να κλείσει τη χρονιά με μια επιτυχία και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που την άφησε όταν έφυγε».

-Τι συμβολίζει το τατουάζ με τα φτερά στους αστραγάλους σου;

«Θέλω να πετάξω και θα πετάξω μαζί με τον Αρη».

Share it