Search

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του ποδοσφαιρικού Εθνικού Αλεξ/πολης – Οι τιμές ανά κατηγορία

Όπως ενημέρωσε χαρακτηριστικά η διοίκηση  του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μέσω ανάρτησης στην σελίδα του συλλόγου, τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά τέθηκαν σε κυκλοφορία.

Φέτος, ο Εθνικός σαν οργανισμός προέβη σε ολικό λίφτινγκ, τόσο σε επίπεδο ανδρικού τμήματος όσο και ακαδημιών και φιλοδοξεί, αν και δεν το επικοινωνούν πολύ-πολύ απ’την διοίκηση, να κερδίσει  το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’Εθνική κατηγορία. Στόχος για την πραγματοποίηση του οποίου, σημαντική προϋπόθεση είναι η στήριξη απ’τον κόσμο του, που δυστυχώς τα τελευταία -αρκετά- χρόνια του έχει γυρίσει την πλάτη.

Με γνώμονα να παραχωρηθεί η δυνατότητα στους αγνούς φίλους του ιστορικού σωματείου του νομού Έβρου να στηρίξουν τη νέα αυτήν προσπάθεια, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Εθνικού αποφάσισε οι τιμές που θα οριστούν στα εισιτήρια διαρκείας να μην είναι απαγορευτικές, αλλά το κάθε άλλο.

Συγκεκριμένα, η αξία του εισιτήριου με το οποίο θα μπορεί κάποιος να σταθεί αρωγός στο νέο εγχείρημα του Εθνικού είναι στα 30 ευρώ, ενώ υπήρξε μέριμνα και για “έκπτωση” στο 1/3 της τιμής απέναντι στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής της ομάδας, με την τιμή να ορίζεται στα 20 ευρώ.

Share it