Search

Αποχώρησε απο τον ΠΑΟΚ ο…περιζήτητος Κωνσταντίνος Γκιντίδης!

Δεν θα συνεχίσει να φορά τα “ασπρόμαυρα” του ΠΑΟΚ ο Εβρίτης αμυντικός Κωνσταντίνος Γκιντίδης, που μετά την εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα Νέων της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να αποχωρήσει απο την ομάδα και να αναζητήσει αλλού τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό.

Ο Γκιντίδης που ξεκίνησε την καριέρα του απο την Ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου, για να ακολουθήσει ο Πανθρακικός που τον έκανε επαγγελματία όμως μετά την αποχώρηση της ομάδας απο την Football League ο Γκιντίδης μαζί με τον συμπαίκτη του στον Πανθρακικό, Θανάση Κυριαλάνη, πήραν μεταγραφή για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Εκεί ο Γκιντίδης αγωνίστηκε σε 5 ματς έχοντας 323 λεπτά συμμετοχής με τον Εβρίτη με το τέλος της σαιζόν να έχει συνομιλία με τους ιθύνοντες του συλλόγου και τελικά να αποφασίζει να μην συνεχίσει στα “ασπρόμαυρα”

Πάντως ο ταλαντούχος Εβρίτης αμυντικός δεν αναμένεται να μείνει για πολύ ελεύθερος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict ο Κωνσταντίνος έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του τόσο απο την Ελληνική αγορά όσο όμως και απο την διεθνή, είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχει και πάρα πολύ έντονο Κυπριακό ενδιαφέρον. Με τις εξελίξεις μάλιστα να αναμένονται σχετικά σύντομα για τον 18χρονο Γκιντίδη.

Share it