Search

Photos: Γκολ και θέαμα στο δυνατό φιλικό τεστ του Ορφέα Ξάνθης με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Την ευκαιρία να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση είχαν το απόγευμα της Τρίτης Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Λευκόπετρας μεταξύ δύο ομάδων που θα βρεθούν αντιμέτωπες στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό τέστ για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που είχε στην διάθεση του και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας,τον Χρήστο Πασχαλάκη, και το πρώτο για την ομάδα του Σάκη Σκουλή που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος με αρκετές καλές στιγμές και τις δύο πλευρές με την ομάδα του Σιδηροχωρίου να είναι ελαφρώς καλύτερη, και να καταφέρνει να ανοίξει νωρίς το σκορ όταν μετά απο σέντρα του Τσορτανίδη απο τα αριστερά ο Χατζήπαπας με σουτ στη κίνηση άνοιξε το σκορ για την Δόξα, με τον Ορφέα να απαντά με δύο μοναδικές χαμένες ευκαιρίες με Μουμίνογλου και Πασχαλάκη, ενώ και η Δόξα είχε τις δικές της καλές στιγμές σε προσπάθειες των Γάιδα, Μαυράκη, Πανουργιά και Γιαννακίδη.

Στο δεύτερο μέρος και παρότι η ομάδα της Δόξας έκανε μαζεμένες έντεκα αλλαγές κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με προσπάθεια του Σαμαρα, με τον Ορφέα όμως σταδιακά να κερδίζει συνεχώς μέτρα στο γήπεδο και μετά το διάλειμμα για νερό να κυριαρχεί στο γήπεδο απόρροια και της εξαιρετικής φυσικής κατάστασης του ξανθιώτικου συνόλου, που κατάφερε αρχικά να μειώσει σε 1-2 με τον Λαζαρίδη και εν τέλει να ισοφαρίσει σε 2-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάννη Καραγκιόζη.

Παρά τις αρκετές απουσίες που είχε η ομάδα του Ορφέα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και στο δεύτερο φιλικό της, απο την άλλη πλευρά η ομάδα του Σάκη Σκουλή έδειξε εξαιρετικά πράγματα ειδικά στο πρώτο μέρος με τους παίκτες των πρωταθλητών Κομοτηνής να έχουν πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας. Το δεδομένο είναι πως και οι δύο προπονητές έβγαλαν εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα και διέκριναν τοσο τα θετικά όσο και τις αδυναμίες μέσα απο ένα δυνατό  τέστ για αμφότερους τους συλλόγους.

Για τον Ορφέα Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Ρούφος, Καλλίδης, Χακή Τζαμπάζ, Μαλαδένης, Καραγκιόζης Β., Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ, Καραγκιόζης Γ., Λαζαρίδης, Πασχαλάκης, Μουμίνογλου. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αθανασίου, Ζιγκολάρι, Χατζηπαππάς, Καρκατζάνης,

Για την ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου ξεκίνησαν οι: Βασιλείου, Μίλλερ, Αγγελής, Τσορτανίδης, Παρασκευόπουλος, Γάιδας, Ανυφαντάκης, Χατζήπαπας, Πανουργιάς, Γιαννακίδης, Μαυράκης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κορωνάκης, Πλασταράς, Αλεξακούδης, Παπούς, Κούτρας, Δεμερτζίδης, Ανδρέου, Σαμαράς, Μουρατίδης και Τζαμπάζης

Share it