Search

Τρίτη μεταγραφή για τον Ιπποκράτη ο Σάκης Μακιτσιάν!

Μετά τα αδέρφια Στεφανίδη, ο ΑΟ Ιπποκράτης ανακοίνωσε και την απόκτηση του Σάκη Μακιτσιάν ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στο ΑΛΕΞ.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μακιτσιάν Σάκη, από την ομάδα του Άλεξ. Η Διοίκηση της ομάδος, μετά από την επιθυμία του Προπονητή Βασίλη Τσιομλεκίδη, κατάφερε μετά από συζητήσεις να πάρει το “οκ” από τον παίκτη και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Σάκης, 26 ετών ο οποίος αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα της επίθεσης και διακρίνεται για την ταχύτητα του, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από την παρουσία του στην Α’ ΕΠΣ Έβρου με την ομάδα του Άλεξ και θα ενισχύσει τις προσπάθειες για την εκπλήρωση των στόχων που έθεσαν Διοίκηση και Προπονητής. Στο παρελθόν, εκτός από την ομάδα μας με την οποία είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Β’ ΕΠΣ Έβρου και την ομάδα του Άλεξ, αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην ομάδα της Καππαδοκίας.

Τον καλωσορίζουμε και το ευχαριστούμε για τη διάθεση του να βοηθήσει το σωματείο μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη»

Share it