Search

Έτοιμος για επιστροφή σε Εθνικές κατηγορίες ο Βάιος Ιγκιτιάν που αποχαιρέτησε την ΠΑΕ Ξάνθη!

Δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τα τμήματα Υποδομής, ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ακαδημίας Βάιος Ιγκιτιάν, με τον ξανθιώτη προπονητή να αποχαιρετά την ΠΑΕ Ξάνθη με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα.

Ο Βάιος Ιγκιτιάν ετοιμάζεται για την επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες, ως προπονητής τερματοφυλάκων, και μάλιστα ακόμη και αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα. Πάντως ο ξανθιώτης τεχνικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδημητρίου, όπως και τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Νίκο Κεχαγιά, για την ευκαιρία που του έδωσαν να εργαστεί για την μεγάλη ομάδα της Θράκης και μια απο τις κορυφαίες ομάδες στην χώρα στα τμήματα Υποδομής.

Αναλυτικά ο Βάιος Ιγκιτιάν έγραψε:

Κάθε τέλος και μια νέα αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ιδιαίτερα τον Κύριο Παπαδημητρίου και τον Κύριο Κεχαγιά για την ευκαιρία που μου δώσανε να ειμαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Θράκης και σε μια από της καλύτερες ακαδημίες της χώρας… φεύγω γεμάτος εμπειρίες και αναμνήσεις με σκοπό κάποια στιγμή να ξανά βρεθούν οι δρόμοι μας…ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΉ ΣΕΖΌΝ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ ΤΜΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΠΟΡΕΊΑ ΣΤΗ ΜΕΓΆΛΗ ΟΜΆΔΑ

Share it