Search

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Ξάνθη έκλεισε για την Κυριακή ο Άρης Αβάτου!

Την ευκαιρία να δώσει ένα ιστορικό φιλικό θα έχει την Κυριακή 6 Αυγούστου ο Άρης Αβάτου, που θα βρεθεί στα Πηγάδια για να αντιμετωπίσει την ΠΑΕ Ξάνθη, στο σπουδαιότερο παιχνίδι που έχει στην προετοιμασία της η νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική ομάδα της Ξάνθης.

Όπως σας προϊδεάσαμε απο το πρωινό ρεπορτάζ τόσο της Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ) όσο και του Αβάτου(θυμηθείτε ΕΔΩ), υπήρχε κουβέντα των δύο πλευρών για ένα φιλικό παιχνίδι κάτι που οριστηκοποίηθηκε και ανακοινώθηκε επίσημα απο την ΠΑΕ Ξάνθη.

Στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το απόγευμα η ξανθιώτικη ΠΑΕ στην αναφορά της στα φιλικά ματς τονίζεται πως: “Το ερχόμενο Σάββατο (5 Αυγούστου) η ξανθιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί την Λάρισα, ενώ την Κυριακή τον Άρη Αβάτου, που φέτος θα αγωνίζεται στην Γ! Εθνική Κατηγορία. Το Σάββατο 12 Αυγούστου η Xanthi FC θα φιλοξενηθεί στο AEL FC Arena από την Λάρισα, ενώ για την Κυριακή 13 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Xanthi FC Arena.”

Όσον αφορά τα του ρεπορτάζ του ΑΟΞ τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για δύο μέρες και θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων την Τετάρτη το απόγευμα στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια.

Share it