Search

Με Μάνταλο μπροστάρη πετάει στην Μόσχα για το “θαύμα” η ΑΕΚ!

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Μόσχας , την  ρεβάνς του 2-0 που ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα από την ΤΣΣΚΑ.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στον Γκάλο, όμως ο Τσόσιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (09:00) με πτήση τσάρτερ. Μάλιστα μαζί της θα ταξιδέψει και ο μεγάλος άτυχος της περασμένης σεζόν Λαμπρόπουλος. Στην αποστολή φυσικά βρίσκεται και ο Κομοτηναίος αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος.
Στις 18:15 έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου του Ισπανού τεχνικού (τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Τσιγκρίνσκι), ενώ στις 19:00 οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν στην Μπεβ Αρένα. Ο καιρός στην ρωσική πρωτεύουσα αναμένεται να είναι καλός (υπολογίζεται πως έχει 24 βαθμούς), ενώ όσοι φίλοι της ομάδας βρεθούν στη Μόσχα, θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια της αναμέτρησης από το  lobby του ξενοδοχείου Double Tree Hilton. Εκεί από τις 2 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκεται ο  υπεύθυνος εισιτηρίων της ΠΑΕ,  Κώστας Παναγιωτόπουλος.

Share it