Search

Μεταγραφική έκπληξη με Παναγιώτη Μυγγίδη απο τον Ηρακλή Νέου Ζυγού!

Σε ακόμη μια πολύ σημαντική μεταγραφή ουσίας προχώρησε ο Ηρακλής Ζυγού που έκανε δικό του τον μέχρι πρότινος μέσο του Ορφέα Ξάνθης, Παναγιώτη Μυγγίδη.

Ο πολύπειρος μέσος με χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Ορφέα, πείστηκε απο τον Γενικό Αρχηγό του Ηρακλή, Μάκη Σαμαρά, και τον Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου, Νίκο Κριεζή, που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής να φορέσει την φανέλα της ομάδας του Ζυγού τη νέα αγωνιστική χρονιά και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Γιάννη Δημητριάδη.

Η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού δείχνει ξεκάθαρα απο τις μεταγραφές που έχει ήδη ολοκληρώσει(θυμηθείτε ΕΔΩ τις άλλες 8) την διάθεση που υπάρχει στον σύλλογο να συνδυάσει ταλέντο και εμπειρία για την δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και θα διατηρήσει την ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως όπως τόνιζαν στο Sportsaddict, ιθύνοντες της ομάδας του Ζυγού, πολύ σημαντικό ρόλο και τον ευχαριστούν πολύ για αυτό για την μεταγραφή του Μυγγίδη στο, Ηρακλή,  έπαιξε και ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης, Μπάμπης Χατζημεστής.

 

Share it