Search

Επέστρεψε στην βάση της και μπαίνει στην τελική ευθεία η Ξάνθη! Τα 3+2 φιλικά παιχνίδια στην Ελλάδα

Με την σαββατιάτικη φιλική νίκη επί του Πλατανιά ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της Ξάνθης που για ακόμη μια χρονιά διεξήχθη στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς τόσο μέσα απο τις προπονήσεις όσο φυσικά ακόμη περισσότερο μέσα απο τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, και πλέον στην Ελλάδα και στην βάση της ομάδας στα Πηγάδια οπού θα πραγματοποιηθεί το τρίτο και τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας  ο Σέρβος τεχνικός θα μπει στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στην Ελλάδα  η ομάδα της Θράκης θα δώσει δεδομένα τρία φιλικά παιχνίδια, ενώ πρόθεση του συλλόγου είναι να δοθούν το λιγότερο ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια ξεμουδιάσματος είτε με την ομάδα Νέων είτε με ομάδες της περιοχής. Τα δεδομένα φιλικά παιχνίδια είναι αυτά του ερχόμενου Σαββάτου(5 Αυγούστου) με την Λάρισα στα Πηγάδια, με την ΑΕΛ ξανά αυτή την φορά στην πόλη της Θεσσαλίας στις 12 Αυγούστου και με τον Απόλλων Καλαμαριάς στις 13 Αυγούστου στα Πηγάδια.

Η ομάδα της Ξάνθης θέλει να κλείσει δεδομένα ένα φιλικό για την Κυριακή 6 Αυγούστου αλλά και ακόμη ένα τουλάχιστον για τις  9 Αυγούστου πιθανότατα με την ομάδα Νέων του συλλόγου. Πάντως αυτό θα οριστικοποιηθεί μέχρι αύριο έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα μέσα απο τα φιλικά να μονταριστεί ακόμη περισσότερο και να είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία στις 19 η 20 Αυγούστου.

Share it