Search

Ταξιλδάρης: «Να δημιουργήσει η Κομοτηνή ομάδα με αμαξίδια που θα κάνει την Ελλάδα να παραμιλάει»

Για τη σημαντική εμπειρία που πλέον διαθέτει ο Σύλλογος αλλά και η Κομοτηνή, μετά και την επιτυχή ολοκλήρωση του διεθνούς τουρνουά καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια, μίλησε με τη σειρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ» κ. Αλέξανδρος Ταξιλδάρης ο οποίος στάθηκε στις εντυπώσεις των καλεσμένων ομάδων, που δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το σύνολο της φιλοξενίας.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τα μέλη των Συλλόγων «ΠΕΡΠΑΤΩ» και «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» που όπως επεσήμανε «δούλεψαν ξανά και έδωσαν την ψυχή τους για ακόμα μία φορά, αποδεικνύοντας ότι αγαπούν αυτό που κάνουν», τον Δήμο Κομοτηνής για την υποστήριξη αλλά και την ΟΣΕΚΑ που εμπιστεύτηκε την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος στην Κομοτηνή.

Ο κ. Ταξιλδάρης κράτησε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ για το σύνολο της τοπικής, και όχι μόνο, κοινωνίας που στήριξε το τουρνουά, καλώντας τους να συνεχίσουν να το κάνουν ευχόμενος από τον προσεχή Σεπτέμβριο, η Κομοτηνή να διαθέτει τη δική της ομάδα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, «που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα κάνει την Ελλάδα να παραμιλάει».

Τέλος ερωτηθείς σχετικά με τη συνέχεια της διοργάνωσης, έκανε γνωστό πως η ΟΣΕΚΑ ήδη θέλει να ορίσει την Κομοτηνή ως προπονητικό κέντρο της, κάνοντας ήδη συζητήσεις για την διοργάνωση ενός final four στην πόλης μας, ενώ υπογράμμισε πως «εφόσον η πρώτη διοργάνωση πήγε τόσο καλά, είναι στο χέρι μας, και στο χέρι όλων των συντελεστών να καθιερωθεί».

Πηγή: paratiritis-news.gr

Share it