Search

Έπιασε 13αρι στις μεταγραφές η Αναγέννηση Θαλασσιάς που ενισχύθηκε στον άσσο με Κίρτζαλη!

Τις 13 μεταγραφές έφτασε η Αναγέννηση Θαλασσιάς, που προχωρά σε ριζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της μετά την αποχώρηση αρκετών ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών, με τον Δημήτρη Καρύδη και την διοίκηση της ομάδας να ενισχύεται σημαντικά σε όλες τις θέσεις.

Τελευταία, για την ώρα καθώς υπάρχουν ακόμη 2-3 κινήσεις που θα γίνουν, αυτή του Εράι  Κίρτζαλη που αποκτήθηκε απο την ΑΕ Ξάνθης. Ο νεαρός κίπερ έχοντας μια εξαιρετική περσινή σαιζόν, καθώς παρότι η ΑΕΞ τερμάτισε στην τελευταία θέση αυτός ήταν ένας εκ των κορυφαίων και διακριθέντων για την ομάδα του, συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες της Αναγέννησης και απο την στιγμή που πήρε την ελευθέρας απο την Αθλητική Ένωση Ξάνθης η μεταγραφή του στην Θαλασσιάς ολοκληρώθηκε θετικά για τις δύο πλευρές.

Με αυτή την μεταγραφή η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη κλείνει τριπλέτα στην θέση του τερματοφύλακα με τους Κίρτζαλη, Βασιλειάδη και Μπαξεβανίδη να είναι οι τρεις “σωματοφύλακες” της εστίας της Αναγέννησης για την φετινή χρονιά.

Θυμίζουμε πως πέρα απο τον Κίρτζαλη η ομάδα της Αναγέννησης Θαλασσιάς έχει αποκτήσεις επίσης τους: Σταύρου, Δάγκας, Θωμαίδης, Φεταχίδης, Ελευθεριάδης, Κελλίδης, Γκορόγιας, Βασιλειάδης, Τουρνανέλης, Μπαξεβανίδης, Φλώρο, Δημόπουλο και Ελευθεράκη,

Share it