Search

Και δεύτερο μετάλλιο για την Θράκη με την Άλκηστις Γεωργίου του ΠΑΣ Πρωταθλητών! Ο απολογισμός των Θρακιωτών στην πρώτη μέρα του Πανελλήνιου

Με δύο μετάλλια για την Θράκη ξεκίνησε στην Λάρισα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών και γυναικών, καθώς μετά την Σπυριδούλα Ναζίρη στο τριπλούν μετάλλιο είχαμε και για την Άλκηστις Γεωργίου του ΠΑΣ Πρωταθλητών στα 100 μέτρα με εμπόδια.

Η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 14,18 ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών, αν και με βάση τους χρόνους που έχει θα μπορούσε ακόμη και το χρυσό μια και φέτος έχει τρέξει στα 13,85, με την Αναίς Καραγιάννη της Κηφιασιάς να κερδίζει τον αγώνα με 13,90. Στην τρίτη θέση της κούρσας τερμάτισε η Βασιλική Σάββα του ΓΣ Σέρρες με χρόνο 14,54.

Πολύ καλές εμφανίσεις με παρουσία στους τελικούς των αγωνισμάτων τους είχαν ακόμη τρία κορίτσια του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, με την Σταματίνα Μάρκου να τερματίζει στην 8η θέση του τελικού των 400μέτρα με χρόνο 60,03 δίνοντας 5 βαθμούς στην ομάδα της, ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχαμε απο την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου στα 100 μέτρα που με χρόνο 12,34 τερμάτισε στην 9η θέση δίνοντας και αυτή σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα της.Στο τελικό του τριπλούν προκρίθηκε η Τριανταφυλλιά Κρεμμύδα που με άλμα στα 11,55 τερμάτισε στην 11η θέση δίνοντας 3 βαθμούς στον σύλλογο της. Θυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο αγώνισμα ήρθε και το πρώτο μετάλλιο για την Θράκη χάρις την παρουσία της Σπυριδούλας Ναζίρη που αναδείχτηκε Πανελληνιονίκης,

Αξιοπρόσεκτη παρουσία είχε και η τετράδα της σκυταλοδρομίας για τον ΠΑΣ Πρωταθλητών με της Γεωργίου, Καραδήμου, Μάρκου και Γιαννοπούλου να τρέχουν τα 4X100 σε 50,08 και να κατακτούν την 8η θέση. Καλή προσπάθεια κατέβαλε και ο Σαλή Τσιτάκ του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης που τερμάτισε σε 4:14:44 τα 1,500 μέτρα καταλαμβάνοντας την 12η θέση.

Καλή παρουσία αν και έμειναν εκτός τελικών των αγωνισμάτων τους είχαν, ο Στέλιος Ντέμος του ΠΑΣ Πρωταθλητών στα 400 μέτρα καθώς με 53,19 τερμάτισε 22ος, ενώ ο Παίδας Μιχάλης Παπουτσόγλου του Διομήδη Ξάνθης με 11,36 τερμάτισε στην πολύ καλή 26η θέση των 100 μέτρων σε έναν πολύ δυνατό αγώνα.

Θυμηθείτε τις συνολικές συμμετοχές της Θράκης, αλλά και το πρόγραμμα της σημερινής δεύτερη μέρας.

 

 

 

 

Share it