Search

Ανεβάζει ρυθμούς πριν το τελευταίο φιλικό στην Βουλγαρία η Ξάνθη που ανακοίνωσε την αποχώρηση Δεμένικου!

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην βάση της έχει ξεκινήσει για την ομάδα της Ξάνθης, που θα παραμείνει και το Σάββατο στο Pravets για το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε διπλή προπόνηση με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν να δουλεύουν στα γήπεδα, προκειμένου να είναι η ομάδα πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Το πρωινό το βάρος έπεσε σε ασκήσεις ταχυδύναμης και ενδυνάμωσης ενώ στο δεύτερο κομμάτι της περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Passing game, κατοχή μπάλας, transition, αμυντική – επιθετική λειτουργία και τελειώματα φάσεων ήταν οι τομείς στους οποίους δούλεψε η ομάδα το απόγευμα μέσα ένα διαφορετικό εύρος ασκήσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τριάδης και Χατζητερζόγλου.

Παράλληλα με τα αγωνιστικά νέα η ομάδα της Ξάνθης με μια λιτή ανακοίνωση επιβεβαίωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Μανώλη Δεμένικο. Αναλυτικά: “Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ έλυσε το συμβόλαιο του τερματοφύλακα Μανώλη Δεμένικου.”

Share it