Search

Audio: Τα προγνωστικά του Νίκου Αλαβάντα για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει πολύ και να μην υποτιμήσει την Ολιμπίκ Ντόνετσκ εξέφρασε ο Αλαβάντας Νίκος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο Εβρίτης παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου αλλά και της Ξάνθης, υποστήριξε ότι είναι μεγάλο αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ που έχει τη ρεβάνς στο γήπεδο του αλλά σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι δεν θα πρέπει να υποτιμήσει την αντίπαλο του αφού η Ολιμπίκ είναι πιο έτοιμη από εκείνον.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Λέοβατς τονίζοντας ότι πρέπει να δείξει την αξία του και ότι είναι καλύτερος και όχι να τα παρατήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αλαβάντας για:

– το πώς θα επιλέξει ο ΠΑΟΚ να παίξει στο πρώτο ματς με την Ολιμπίκ:«Πιστεύω θα παίξει για το αποτέλεσμα. Το πλεονέκτημα που έχει με τον επαναληπτικό να γίνεται εδώ είναι μεγάλο. Ωστόσο, δεν την ξέρουμε τι ομάδα είναι αλλά σίγουρα η Ολιμπίκ είναι πιο έτοιμη. Εκεί πρέπει να προσέξει και να μην την υποτιμήσει ο ΠΑΟΚ. Εφόσον δεις ότι είναι κατώτερη σου μπορείς να την παίξεις και να εξασφαλίσεις το αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι».

– την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: «Είναι καθαρά απόφαση του προπονητή το πώς θέλει να χτίσει την ομάδα. Εάν θέλει να χτυπήσει το παιχνίδι θα βάλει τον Πέλκα, διαφορετικά τον Τσίμιροτ. Μετά βλέπει πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι».

– τον Λέοβατς: «Και βέβαια μου αρέσει ο Λέοβατς. Δεν μπορώ να καταλάβω. όμως, το σκεπτικό του. Επειδή ήρθε ένας νέος ποδοσφαιριστής στη θέση του τα παρατά. Εάν είσαι καλύτερος, δείξτο και κέρδισε τη θέση με την αξία σου. Αυτή τη συμπεριφορά δεν την καταλαβαίνω».

– το εάν είναι ρίσκο η έλλειψη αμυντικού: «Δεν νομίζω γιατί ο Κρέσπο έχει παίξει αρκετά παιχνίδια και εάν χρειαστεί να αγωνιστεί μπορεί».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Αλαβάντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Share it