Search

Στις 8 κορυφαίες κορασίδες της Ευρώπης η Αθηνά Γιαγτζόγλου! Εν αναμονή της διαδικασίας των ρεπεσάζ για διεκδίκηση μεταλλίου!!!

Ολοκληρώθηκαν προσωρινά οι αγώνες της Κομοτηναίας πρωταθλήτριας Αθηνάς Γιαγτζόγλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο.

Η Αθηνά ξεκίνησε εντυπωσιακά την παρουσία της κερδίζοντας με επιβλητικό τρόπο την Marketta VAINIONPAEAE απο την Φινλανδία με 6-1, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά εκεί όμως έπεσε πάνω στην ισχυρή Λευκορώσα Anastasiya YANOTOVA απο την οποία γνώρισε την ήττα.

Πάντως η Κομοτηναία πρωταθλήτρια δεν αποκλείστηκε τελείως απο την διοργάνωση μια και πλέον αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον τον απογευματινό ημιτελικό μεταξύ της Λευκορώσας που την κέρδισε και της Ρωσίδας  Natia SVANIDZE (RUS), καθώς με νίκη της Λευκορώσας η Αθηνά Γιαγτζόγλου θα έχει την ευκαιρία μέσω της διαδικασίας των ρεπεσάζ να διεκδικήσει ακόμη και το χάλκινο μετάλλιο. Για να γίνει βέβαια αυτό θα πρέπει αρχικά να κερδίσει η Λευκορώσα.

Πάντως απο μόνη της η παρουσία της Γιαγτζόγλου ανάμεσα στις κορυφαίες Κορασίδες της Πάλης στην Ευρώπη, λέει πολλά τόσο για την δική της δουλειά και το ταλέντο της όσο και για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο του Δημοκρίτειου και του προπονητή της Θόδωρου Καρυπίδη.

 

Share it