Search

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει των ρεβάνς στην Ελλάδα ΠΑΟΚ και Πανιώνιο!

Μια ήττα και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των απογευματινών παιχνιδιών για τα προκριματικά του Europa League για τις Ελληνικές ομάδας, με τον ΠΑΟΚ παρότι ήταν κακός να φεύγει με την ισοπαλία απο την Ουκρανία την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος στο Ισραήλ.

Ολιμπίκ Ντόνετσκ (Βλάντισλαβ Χέλζιν): Μαχαράτζε, Νιεμχανίνοφ, Σαμπάνοφ, Κραβτσένκο, Λικιάντσουκ, Τσιμπάλιουκ, Μπογκντάνοφ, Μόχα (64’ Μιχούνοφ), Σεστάκοφ, Κομούτοφ (69’ Μικάλοφ), Μπιλένκι (78’ Σοντέι).

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (55’ Μπίσεσβαρ), Μακ (81’ Πέλκας), Κάμπος (55’ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς

Ο Πανιώνιος είχε τις καλές στιγμές του, αλλά ηττήθηκε με 1-0 από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ! Παρ΄όλα αυτά οι Ισραηλινοί δεν φοβίζουν και στην ρεβάνς της Νέας Σμύρνης οι «κυανέρυθροι» μπορούν να περάσουν! Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης αγωνίστηκε χωρίς του Ιρανούς της. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε στο 47′ για την Μακάμπι ο Κιάρτανσον.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ, Νταβιντζάντα, Γεΐνι (83′ Περέτζ), Γκολάσα, Μπατόκιο, Σούνφελντ, Ατζίλι (74′ Ιτζάκι), Κιάρτανσον (85′ Ρικάν).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο (83′ Ντουρμισάι), Σαββίδης (72′ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Μασούρας, Γεσίλ (90’+2′ Γλύνος).

Share it